Neler Yeni

EA FC 24 ALDIM TD KARİYER

Graft1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Bünyamin
Arkadaşlar EA FC 24 aldım az önce de bu oyuna para yatırmadan oynamayı planlıyorum sizce en zevkli mod teknik direktör kariyer modu mu olur ?

Ukhozi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emre taşçı
Hocam bunlar daha çok kişisel zevkler biri Teknik direktör kariyerinden diğeri oyuncu kariyerinden zevk alabilir. Ultimate Team bataklığına girmeyin yeter:)

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar EA FC 24 aldım az önce de bu oyuna para yatırmadan oynamayı planlıyorum sizce en zevkli mod teknik direktör kariyer modu mu olur ?
Bir noktadan sonra sıkar kariyer. Online oynamak istiyorsanda senden önce oyunu satın alıp kasılan kişilere yetişmen için baya bir parayı gömmen gerek.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Enis Kirazoğlu TD kariyeri 🥲 Teknik direktör kariyeri daha zevkli olabilir. Alt ligden takım seçip yükselmek keyifli olur. Oyuncu kariyeri biraz basit kalıyor gibi. TD kariyerinde transfer, taktik, takım yönetimi vs. daha fazla sarıyor bence.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
ben farkli senaryolarda td kariyeri yapmayi cok seviyprum. ornegin alt lig takimi satin almisim yukseltmeye calisiyom veya 100milyon borcu olan kulubu borctan cikarmaya calisiyom vs gibisinden. ama fc24de utye girdim para yatirmasan da bi sekil gelisebiliyosun cok zor ama keyifli oluyor o da

Top Bottom