Ea mı Dil mi secmeliyim?

ugur1

80+
Reaksiyon skoru
55
Merhaba 11. sınıfa geçeceğim. EA mı dıl mı diye cok kararsız kaldım. Matematıgım cok kotu ama sozelim iyi. Matematıge sıfırdan baslayıp yapabilecegime inanıyorum. Dil konusuna gelecek olursak İngilizcemi gelıstırme ıstıyorum, İngilizce derslerını cok sevıyorum, keyıflı geliyor, 80 assagısı notum yok lisede fakat kararsızım EA mı dil mi diye.
Ne yapabilirim sizce? İngilizcemi evde gelistirebilirim. EA'dan sınava gırerken YDT ile puan alabillir miyim oyle bır sansım var mı?
Daha once actıgım konudan gelen onerıler ıle yenıden benzer konu acma geregı duydum.

notuna bakmadan bence bi test yaptırman gerek seviye testi yani eger b1 ve üstü çıkarsan 16 yaş için gayet iyi 1 2 senede hem sınava yönelik hemde normal ingilizceni çalışır rahat ilk 10k girersin

notuna bakmadan bence bi test yaptırman gerek seviye testi yani eger b1 ve üstü çıkarsan 16 yaş için gayet iyi 1 2 senede hem sınava yönelik hemde normal ingilizceni çalışır rahat ilk 10k girersin
youtube dan gramer vs testlerebaktım b1 cıktım fakat kelime haznemin b1 oldugunu dusunmuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ea dan sınava gırdıgımızde ydt uzeırnden puan alabilir miyiz bırde ea da hem tyt nin hem ayt nin mat sınavına mı gırıyoruz

youtube dan gramer vs testlerebaktım b1 cıktım fakat kelime haznemin b1 oldugunu dusunmuyorum

hocam ea dan sınava gırdıgımızde ydt uzeırnden puan alabilir miyiz bırde ea da hem tyt nin hem ayt nin mat sınavına mı gırıyoruz
mat sınavı zaten sınavın içinde var hem aytde hem tytde sen şuan eşit agırlıga çalışıyosun yani aytye girdiginde eşit puandan hesaplanır dersler ama mesela sayısal giriceksen matematik fen puanların edebiyat puanına göre daha baskın olur ordaki ayrım budur

youtube üzerinden çok dogru olabilecegini sanmıyorum gramer önemli olsada ydt %95 kelime bilgisi istiyor ne yazıkki grammerin full olsada kelime bilmeden hiçbirşey yapamassın bence bi ingilizce egitmeniyle konuyu konuş gerekli yönlendirmeleri yap ve dedigim gibi sınavı daha resmi bir yerde olmaya çalış yada internetten yapıcaksan tek kaynak degil 3 4 test yap

mat sınavı zaten sınavın içinde var hem aytde hem tytde sen şuan eşit agırlıga çalışıyosun yani aytye girdiginde eşit puandan hesaplanır dersler ama mesela sayısal giriceksen matematik fen puanların edebiyat puanına göre daha baskın olur ordaki ayrım budur

youtube üzerinden çok dogru olabilecegini sanmıyorum gramer önemli olsada ydt %95 kelime bilgisi istiyor ne yazıkki grammerin full olsada kelime bilmeden hiçbirşey yapamassın bence bi ingilizce egitmeniyle konuyu konuş gerekli yönlendirmeleri yap ve dedigim gibi sınavı daha resmi bir yerde olmaya çalış yada internetten yapıcaksan tek kaynak degil 3 4 test yap
Peki şuan 0 dan matematik calismak için zamanim var mı sizce

daha 11 yeni olmusşun son sene çalışıp çok iyi yerler tutturan kişi sayısı oldukça fazla

senin çalışmana ve verimine bağlı her şey ama inanırrsan her şey mümkün

tyten zayıfsa hemen çalışmaya başlayabilirsin

daha 11 yeni olmusşun son sene çalışıp çok iyi yerler tutturan kişi sayısı oldukça fazla

senin çalışmana ve verimine bağlı her şey ama inanırrsan her şey mümkün

tyten zayıfsa hemen çalışmaya başlayabilirsin
Direkt matematigim çok kotu siz benim yerimde olsanız hangi bolumu seçerdiniz
Kusura bakmayın çok soru sordum

Ama çalışır yaparım diye düşünüyorum bende

sorun yok dostum ama bu tamamen senin seçimin bunu kimseye sormamanı tavsiye ederim bu kararı kendi başına kendi zevklerine göre alman lazım ileride bu bölümde meslek yapıcaksan mutlu olucakmısın onu belirle ve bunun yanında gelirlerinede dikkat et :D

Ama çalışır yaparım diye düşünüyorum bende

arkadaslar bugun mudure gıttım bolum degıstırmek ıstedıgımı soyledım okulun ılk gunu gel bakalım duruma gore dedı sızce degısırler mı ve degısırlerse bu surec ne kadar surer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,766
Üyeler
187,981
Son üye
bilgilendirme36
Geri