öncelikle herhangi ea sports yetkilisinin bu yorumu görmesi dileğiyle. öncelikle paketlerden başlamak istiyorum.bir oyuncuyu 10-15 defa vermesinden sıkıldım mesela 96 futties angelinoyu yaklaşık 25 kere verdi her açtığım paketten kulübümde olan oyuncular çıkıyor her açtığım futties kartı kopya oluyor veya önceden sbc verdiğim kart oluyor ben bu durumdan sıkıldım bir diğeri ise lanet olası hakemler. adam bana arkadan kayıp vini jr mi sakatlamasına rağmen pozisyon sonu bir sarı kart bile vermedi fakat ben sadece R1+kare ile ayak koymama rağmen(rakibe ufak bi temasım yok) ikinci sarı karttan clauss'umu oyundan attı rakibin bana taklalar attırmasına rağmen bir şey demeyen hakem benim en ufak ayak koymama bile kart verebiliyo veya faul verebilyo bu durumdan da sıkıldım bir diğeri sunucu. bir kaç ay önce 7.klasmana atlamama 2 maç kalmışken 3 maç arka arkaya kazandığım için oyun streak vermişti ve maçı kazansam direkt 7. klasman olacaktım fakat maça girdim formaları seçtim ve sunucu hatası verip ultimate team'den çıktı (internetimde hiçbir sorun yok) geri girdiğimde hem streak gimişti hem arkadaşım maçta tek kaldığı için quit atmış maçı kaybettik bir sıra geriledik durduk yere sürekli sunucu hatası veriyor bu da can sıkıyor bir diğeri ise oyun aşırı yavaş. oyunda 48 hıza sahip altın kart forvet var bilenler bilir benim 99 hıza sahip Nuno Mendes'im o adama yetişemiyor ama o 48 hıza sahip kart Nuno Mendes'e yetişebiliyor bu da çok can sıkıyor oyuncular istemediğim yerlere pas atıyor farklı yerlere ayak koyuyor çok yavaş kayıyor buda çok canımı sıkıyor ya bu oyunu adam akıllı yapsınlar yada oyunu piyasadan kaldırıp şirketi kapatıp gitsinler sakin güleryüzlü bi çocukken sinir hastası sabırsız bir insana dönüştüm iki tane kol parçaladım bu oyun yüzünden 340 saat oynadığım için iade de edemiyorum çıldırıcam bu oyun yüzünden.Allah o aldığın paraları çoluğundan çocuğundan çıkarsın EA Sports bizi burda sinir hastası edip kendin para içinde yüzüyorsun.