Neler Yeni

ea steam e bağlanmıyor kafayı yemek üzereyim

Can...

80+ Platinum
bf v indi bir giriyim dedim ea hesaıb açtım steamden oyunu başlattım falan lınk falan bişey yazdı şimdide şöyle saçma bir ekranda ne bir kod var ne de başka bir şey sinirden vurcam pc yi
Something went wrong...
To continue linking your EA Account to Steam, head back to Steam and start over.

ahmetozrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Özer
kanka bu ea'de bir şey var.
ben de steamdan FIFA23 aldım acılmıyor kafayı yiyecegim

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla sinirden pc ye vurcam gece gece sinirim zıpladı kıyamıyorum vurmaya yapcakları platformun içine edeyim madem başka platforma bağlanamıyorsun hiç sattırma başak platformlara oyununu bıtsın gıtsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

gece gecee sinir stres oldum anasını satayım ya

CptSpork

80+ Bronze
bf v indi bir giriyim dedim ea hesaıb açtım steamden oyunu başlattım falan lınk falan bişey yazdı şimdide şöyle saçma bir ekranda ne bir kod var ne de başka bir şey sinirden vurcam pc yi
Something went wrong...
To continue linking your EA Account to Steam, head back to Steam and start over.
ea gerçekten rezil bi firma, 2 senedir amazon prime gaming'de verilen ödülleri alamıyorum, bu hatanın aynısını veriyor. yazmadığım yer kalmadı amazon & ea hiçbiri çözemedi.

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,669
İsim
Oozdmrsm
Origin açıksa kapatır mısınız. Genellikle origin ve ea in uygulamaları aynı anda açık olunca fifaya girmiyor

Can...

80+ Platinum
ea gerçekten rezil bi firma, 2 senedir amazon prime gaming'de verilen ödülleri alamıyorum, bu hatanın aynısını veriyor. yazmadığım yer kalmadı amazon & ea hiçbiri çözemedi.
bf v oynamakta haram oldu anlaşılan neyse iade ediyorum lanet gelsin

Can...

80+ Platinum
lan ters gidebilcek ne var ya vallaha küfür etmemek için bir yerlere vurmamak için kendımı zor tutuyorum dolandırıcı vodafone da aşımdan kitliyor internetı kullanmadan yalandan bitti diye paket iteledi yine aşımsız dedikleri her şey üst ütse vurcam

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    127.2 KB · Hit: 405

ahmetozrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Özer
lan ters gidebilcek ne var ya vallaha küfür etmemek için bir yerlere vurmamak için kendımı zor tutuyorum dolandırıcı vodafone da aşımdan kitliyor internetı kullanmadan yalandan bitti diye paket iteledi yine aşımsız dedikleri her şey üst ütse vurcam
hocam yandex tarayıcı kullanıp vodafone internet kullanmak valla degisik charsın baya ğqowıeğww

Can...

80+ Platinum
hocam yandex tarayıcı kullanıp vodafone internet kullanmak valla degisik charsın baya ğqowıeğww
benim zevkim hocam google sevmıyorum hoşuma gitmiyor yandex daha kullanışlı benim içn

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
Kız arkadaşımda da sims 4 var, onda da bu tarz sorunlar yaşandı. Size tavsiyem EA üzerinden yeni bir hesap oluşturun, hesap oluşturduktan sonra EA kapalı olacak şekilde steam üzerinden oyunu açın, otomatik olarak EA uygulaması açılacaktır, ordan yeni oluşturduğunuz hesaba giriş yapın, sonrasında zaten hesabı bağlama işini yapacaktır. Biz bu şekilde çözmüştük çünkü diğer türlü hiçbir şekilde hesap bağlanılmıyordu.
Something went wrong...

Can...

80+ Platinum
Kız arkadaşımda da sims 4 var, onda da bu tarz sorunlar yaşandı. Size tavsiyem EA üzerinden yeni bir hesap oluşturun, hesap oluşturduktan sonra EA kapalı olacak şekilde steam üzerinden oyunu açın, otomatik olarak EA uygulaması açılacaktır, ordan yeni oluşturduğunuz hesaba giriş yapın, sonrasında zaten hesabı bağlama işini yapacaktır. Biz bu şekilde çözmüştük çünkü diğer türlü hiçbir şekilde hesap bağlanılmıyordu.
oyunu iade ettim uğraşamam hiç o dediğinide denedim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,855
Üyeler
164,925
Son üye