Neler Yeni

EasterGamersTV ve GamingGenTR İkilisi

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Enes Demirok
Bu konuyu burada bu şekilde dile getirmek ne kadar mantıklı ve yerinde bir harekettir emin değilim. Paylaşmak yasak mı bu tarz fikirleri onu da bilmiyorum ama bunu size anlatmadan geçmek istemiyorum.

Easter'ın geçen dönemlerde ne gibi mevzularla gündeme geldiğini ve açıklama olarak ''Paranın geldiğini görmemişim'' gibi basit bir açıklamayla geçiştirip, bu boktan durumdan kolayca sıyrıldığını biliyoruz.

GamingGenTR ile yaptıkları sistemlerin bir tanesine instagram üzerinden ''Bu adamla hala iş yapıyor olmanıza inanamıyorum. Sizden beklemezdim.'' yazdığım yorumu utanmadan kaldırmışlar.

Biz bu insanlardan alışveriş yapıyoruz, tanıyoruz ediyoruz. Siz de bilin istedim. Alternatif markaları tercih etmeniz size kalmış elbette.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Anladım moruk gaming gen'den daha geçen gün pc aldık boykot için çöpe götürücez şimdi

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
Bu konuyu burada bu şekilde dile getirmek ne kadar mantıklı ve yerinde bir harekettir emin değilim. Paylaşmak yasak mı bu tarz fikirleri onu da bilmiyorum ama bunu size anlatmadan geçmek istemiyorum.

Easter'ın geçen dönemlerde ne gibi mevzularla gündeme geldiğini ve açıklama olarak ''Paranın geldiğini görmemişim'' gibi basit bir açıklamayla geçiştirip, bu boktan durumdan kolayca sıyrıldığını biliyoruz.

GamingGenTR ile yaptıkları sistemlerin bir tanesine instagram üzerinden ''Bu adamla hala iş yapıyor olmanıza inanamıyorum. Sizden beklemezdim.'' yazdığım yorumu utanmadan kaldırmışlar.

Biz bu insanlardan alışveriş yapıyoruz, tanıyoruz ediyoruz. Siz de bilin istedim. Alternatif markaları tercih etmeniz size kalmış elbette.
insanlar çabuk unuttu ve yüzsüzce hiçbir şey olmamışçasına devam etmeleri de garip 🎄
Hâla çok sayıda linçleniyor olsaydı marka zaten böyle bir şey yapmazdı, iş birliğinin sebebi eskisi gibi izlenmesi ve milletin bu dolandırıcılığı unutmuş olması.
Youtube sayfama hep hitman serileri düşer, önceden izliyordum, her gördüğümde hatırlayıp gülüp geçiyorum

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Enes Demirok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
insanlar çabuk unuttu ve yüzsüzce hiçbir şey olmamışçasına devam etmeleri de garip 🎄
Hâla çok sayıda linçleniyor olsaydı marka zaten böyle bir şey yapmazdı, iş birliğinin sebebi eskisi gibi izlenmesi ve milletin bu dolandırıcılığı unutmuş olması.
Youtube sayfama hep hitman serileri düşer, önceden izliyordum, her gördüğümde hatırlayıp gülüp geçiyorum
1,5Milyon takipçisi olunca herkes ekmeğine bakma moduna geçiyor otomatik olarak. Yazık. Ucuz hareketler bunlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sigma,moruk? Ergenliğin hangi evresindesiniz acaba
boş yapmışsın
Olur ya öyle… takılsın gençler.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Bizim millet çabuk unutuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adama o kadar para gitmiş savunmaya bak geldiğini görmemişim ne diyeyim ki.

melidoas6

80+ Silver
En son durumları filan anlatıcaktı hâlâ anlatıcak izleyecilerin sorunu ne diyeyim.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

En son Çekiliş yapıyordu inşallah benden çekmez(!)
Bir insan o kadar yüksek bir parayı nasıl görmez yahu?
Neyse konuya gelirsek markanın kendi bileceği iş.

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,904
Üyeler
168,052
Son üye
skmlkc
Top Bottom