Neler Yeni

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 817 TL

SchoField

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Recep

BySuicdeT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Tufan Gencel
kanka kolun plastik koktuğu falan yok ama sen öyle düşünmeye devam edebilirsin 2 tane aldım 2 sinde de söylediğin durum söz konusu değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

gümrük vergisi ekleniyor satın alma kısmında başka ekstra ücret yok o ücrete kargo parası da dahil
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyaz rengi mi siyah rengi mi daha çok beğendin
Sağolun bilgi için

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mahir Cengiz

Ekler

• images-37.jpeg
    images-37.jpeg
    31.6 KB · Hit: 17

SchoField

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Recep
@Chappies knka 2 cihazı da aynı anda bbluetooth ile bağladığımda cihazlardan birinin bağlantısı kopuyor. bu sende de oldu mu hiç

PermaAir

80+
Hem Xbox 9. Nesil Gamepad hem de bunu kullanmış birisi olarak karşılaştırma yapmak istiyorum.
Öncelikle, bu gamepadden forumda denildiği gibi Xbox 9. Nesil kalitesi beklemek mantıksız. Şu an iki gamepadde yanımda ve direkt karşılaştırmalı yazıyorum

Xbox; daha ağır, ele daha iyi oturuyor, tetik tuşunun uzunluğu çok daha iyi, elinizde gerçekten kaliteli bir gamepad tutuyorsunuz.

X15 ise içinde batarya olmasına rağmen daha hafif hissettiriyor, bence titreşimi daha yumuşak ve iyi (Xbox çok güçlü kalıyor bi süre sonra kol ağrıtıyor, tabi bu titreşimi kısabiliyorsunuz diye hatırlıyorum. Fakat ben çok dokunmam orjinal ayarlarına)

Malzeme kalitesine gelirsek tabi ki bir Xbox olamaz. Xbox'ı elinize aldığınızda avucunuza değen tırtıklı yüzeyi bile kusursuz duruyor fakat X15'in tırtıklı düzeyi mesela aşırı rahatsız edici bence. Hatta üst kısımlarında bildiğiniz yamuk yumuk çıkmamış yüzey. Üst beyaz kısım ile alt kısım da birbirlerine tam oturmamış gibi duruyor mesela. Xbox'ta öyle bir şey yok. Açık açık söylüyorum daha kaliteli.

Ayrıca Xbox'ta Impulse Trigger diye bir şey var. Bilen bilir direkt tetik tuşunun titremesi olayı. Bir DualSense değil fakat gerçekten iyi.

Fakaaat, gelelim tuşlara ve kullanım deneyimine. İşte burada işler değişiyor.

Deadzone testi yaptığımda Xbox yaklaşık %10'luk bir hata payı verdi. Yani benim anladığım o şekildeydi. Fakat X15 sadece %0.2 hata payı verdi.

1733339907915.png

1733339927061.png

Hadi bunu geçelim, buyrunuz polling rate değerlendirmeleri

Xbox (USB Dongle ile beraber, güncelleştirmeler yapıldı)
1733339420666.png

X15, USB Dongle ile.
1733339464331.png

İkisinde de Bluetooth modunu denemedim, ama sanırım ikisi de 125Hz'de çalışıyor. Fakat Xbox çok mu kötü? Hayır. Zaten normal bi kullanıcı iseniz zaten yeter. Fakat X15'in sunduğu değerler açıkçası beni şaşırttı.

Kısacası, Xbox her ne kadar malzeme kalitesi güzel, kaliteli bir kol olsa da arkadaşlar 1000 liraya Dongle/Bluetooth/Kablo destekleyen dahili bataryaya sahip yüksek Polling değerine sahip gamepad almak bence çok iyi bir şey. Tabi ki Xbox'taki impulse triggers gibi özellikler çok güzel fakat aradaki fiyat farkını unutmayalım lütfen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Birkan Öztürk
Hem Xbox 9. Nesil Gamepad hem de bunu kullanmış birisi olarak karşılaştırma yapmak istiyorum.
Öncelikle, bu gamepadden forumda denildiği gibi Xbox 9. Nesil kalitesi beklemek mantıksız. Şu an iki gamepadde yanımda ve direkt karşılaştırmalı yazıyorum

Xbox; daha ağır, ele daha iyi oturuyor, tetik tuşunun uzunluğu çok daha iyi, elinizde gerçekten kaliteli bir gamepad tutuyorsunuz.

X15 ise içinde batarya olmasına rağmen daha hafif hissettiriyor, bence titreşimi daha yumuşak ve iyi (Xbox çok güçlü kalıyor bi süre sonra kol ağrıtıyor, tabi bu titreşimi kısabiliyorsunuz diye hatırlıyorum. Fakat ben çok dokunmam orjinal ayarlarına)

Malzeme kalitesine gelirsek tabi ki bir Xbox olamaz. Xbox'ı elinize aldığınızda avucunuza değen tırtıklı yüzeyi bile kusursuz duruyor fakat X15'in tırtıklı düzeyi mesela aşırı rahatsız edici bence. Hatta üst kısımlarında bildiğiniz yamuk yumuk çıkmamış yüzey. Üst beyaz kısım ile alt kısım da birbirlerine tam oturmamış gibi duruyor mesela. Xbox'ta öyle bir şey yok. Açık açık söylüyorum daha kaliteli.

Ayrıca Xbox'ta Impulse Trigger diye bir şey var. Bilen bilir direkt tetik tuşunun titremesi olayı. Bir DualSense değil fakat gerçekten iyi.

Fakaaat, gelelim tuşlara ve kullanım deneyimine. İşte burada işler değişiyor.

Deadzone testi yaptığımda Xbox yaklaşık %10'luk bir hata payı verdi. Yani benim anladığım o şekildeydi. Fakat X15 sadece %0.2 hata payı verdi.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Hadi bunu geçelim, buyrunuz polling rate değerlendirmeleri

Xbox (USB Dongle ile beraber, güncelleştirmeler yapıldı)
Alıntıyı görüntüle

X15, USB Dongle ile.
Alıntıyı görüntüle

İkisinde de Bluetooth modunu denemedim, ama sanırım ikisi de 125Hz'de çalışıyor. Fakat Xbox çok mu kötü? Hayır. Zaten normal bi kullanıcı iseniz zaten yeter. Fakat X15'in sunduğu değerler açıkçası beni şaşırttı.

Kısacası, Xbox her ne kadar malzeme kalitesi güzel, kaliteli bir kol olsa da arkadaşlar 1000 liraya Dongle/Bluetooth/Kablo destekleyen dahili bataryaya sahip yüksek Polling değerine sahip gamepad almak bence çok iyi bir şey. Tabi ki Xbox'taki impulse triggers gibi özellikler çok güzel fakat aradaki fiyat farkını unutmayalım lütfen.
Yorumlarınız için teşekkürler. Umarım X20 ile karşılaştırmasını yapan birisi de çıkar. Mekanik tetik harici kalite olarak bir farkı yoksa x15 çok daha mantıklı gibi. Çünkü x20 zaten satılmıyor, satan da 2700 3000 den koymuş satmayı bekliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,637
Üyeler
162,041
Son üye
qtunap
Top Bottom