Neler Yeni

Eba Canlı Ders Ne Kadar Güvenilir?

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos
Güvenilirliği konusunda meraklıyım açıkçası diğer bir merak ettiğim konu ise her yapılan canlı dersi kayıt mı ediyor? Diskte çok mu yer kaplar? Yeni bilgisayara içim rahat bir şekilde kurabilir miyim?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Güvenilirliği konusunda meraklıyım açıkçası diğer bir merak ettiğim konu ise her yapılan canlı dersi kayıt mı ediyor? Diskte çok mu yer kaplar? Yeni bilgisayara içim rahat bir şekilde kurabilir miyim?
Kurmayip ne yapabilirsin ki eba dan dersin varsa kurman lazim eba kullanmadiğim için nasil olduğunu bilmiyorum

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Naneliprotein
Hayır kayıt edilse de öğretmenin dosyasına kayıt eder senin bilgisayarına kayıt etmez.

Kr0nos6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Kronos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kurmayip ne yapabilirsin ki eba dan dersin varsa kurman lazim eba kullanmadiğim için nasil olduğunu bilmiyorum
Bir iyi bir de kötü bilgisayar var, kötüde zaten var lakin iyiye de kurmak istiyorum ama aşırı korumacı olduğum için tereddüt ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır kayıt edilse de öğretmenin dosyasına kayıt eder senin bilgisayarına kayıt etmez.
Hem oğretmen hem de oğrenci olarak katılacağım.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Niye güvenilmez olsun ki?
Ders geçmişini kendi sistemlerine kayıt ediyorlardır senin bilgisayarına değil.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
devletin kendi uygulaması olduğu için güvenilir olduğunu düşünüyorum tek sıkıntı siber saldırı olur.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular