Kurmayip ne yapabilirsin ki eba dan dersin varsa kurman lazim eba kullanmadiğim için nasil olduğunu bilmiyorumGüvenilirliği konusunda meraklıyım açıkçası diğer bir merak ettiğim konu ise her yapılan canlı dersi kayıt mı ediyor? Diskte çok mu yer kaplar? Yeni bilgisayara içim rahat bir şekilde kurabilir miyim?
Hayır kayıt edilse de öğretmenin dosyasına kayıt eder senin bilgisayarına kayıt etmez.Güvenilirliği konusunda meraklıyım açıkçası diğer bir merak ettiğim konu ise her yapılan canlı dersi kayıt mı ediyor? Diskte çok mu yer kaplar? Yeni bilgisayara içim rahat bir şekilde kurabilir miyim?
Bir iyi bir de kötü bilgisayar var, kötüde zaten var lakin iyiye de kurmak istiyorum ama aşırı korumacı olduğum için tereddüt ediyorum.Kurmayip ne yapabilirsin ki eba dan dersin varsa kurman lazim eba kullanmadiğim için nasil olduğunu bilmiyorum
Hem oğretmen hem de oğrenci olarak katılacağım.Hayır kayıt edilse de öğretmenin dosyasına kayıt eder senin bilgisayarına kayıt etmez.
Niye güvenilmez olsun ki?Güvenilirliği konusunda meraklıyım açıkçası diğer bir merak ettiğim konu ise her yapılan canlı dersi kayıt mı ediyor? Diskte çok mu yer kaplar? Yeni bilgisayara içim rahat bir şekilde kurabilir miyim?
Siber saldırı olsa ne olacak? Kredi kartı bilgilerini mi girdin ki?devletin kendi uygulaması olduğu için güvenilir olduğunu düşünüyorum tek sıkıntı siber saldırı olur.
biraz ütopik düşündüm belki ama uygulama üzerinden bilgisayara zara verilemez mi saldırıda?Siber saldırı olsa ne olacak? Kredi kartı bilgilerini mi girdin ki?
Çok zor.biraz ütopik düşündüm belki ama uygulama üzerinden bilgisayara zara verilemez mi saldırıda?