Ebay Alışveriş Hakkında

Bahadurs

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhaba iyi forumlar arkadaşlar. Pixel 7 cihazım için sim tepsisi sipariş etmem gerekiyor. Yurtiçinde bu modele uygun sim tepsisi bulamadım. Sadece ebay üzerinde ve farklı yurtdışı alışveriş sitelerinde bulabildim. Ebay uzerinden 6 dolar gibi bir fiyatı var. Yani demem o ki ebay üzerinden bu siparişi geçebilir miyim, geçersem elime ulaşır mı ?

Merhaba iyi forumlar arkadaşlar. Pixel 7 cihazım için sim tepsisi sipariş etmem gerekiyor. Yurtiçinde bu modele uygun sim tepsisi bulamadım. Sadece ebay üzerinde ve farklı yurtdışı alışveriş sitelerinde bulabildim. Ebay uzerinden 6 dolar gibi bir fiyatı var. Yani demem o ki ebay üzerinden bu siparişi geçebilir miyim, geçersem elime ulaşır mı ?
Gümrükte takılır geri döner, gümrük müşaviri tutayım beyanname bir ton uğraşıyım dersen, ürün ucuz olduğu için yine en kötü 6-7k tutar, ya birine getirteceksin ya da bunun için siteler var ne kadar güvenilir bilmiyorum onlar sana getirecek.

6 dolarlik ürün için 6k ödeme yapmam gerekiyorsa hiç uğraşına değmez teşekkür ederim

bu kadar basit bir ürünü ebayden getirtmeye çalışmak yerine 3d baskısı var mı diye bakmak daha mantıklı sim tepsisi plastik olsa da çalışır sonuçta

internette bunun için araştırma yaptım fakat kayda değer birşeyler bulamadım. ama önerin için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,389
Üyeler
201,195
Son üye
RiviaMonatch

Geri