Oceandan neden almadınız25tl kuponu atladım. Ama neyse nays kullandım. Omega aldım.
Ocean kadar olmasa da iyidir umarım
Ocean ifos sertifikalı ve bu nedenle daha pahalı normalde.Oceandan neden almadınız
Evet bir tık daha pahalı ama içindeki miktarda buna göre daha fazla sanırım kapsül daha büyük oluyor bende ocean ve benzeri markalar kullanmıştımOcean ifos sertifikalı ve bu nedenle daha pahalı normalde.
Bu sefer kampanyalı olunca selfit aldım.
Hocam çok bir fark yok içeriğindeki balık yağı oranında.Evet bir tık daha pahalı ama içindeki miktarda buna göre daha fazla sanırım kapsül daha büyük oluyor bende ocean ve benzeri markalar kullanmıştım
alakası yok dost zaten eksik vitamını bunla tamamlıyorsun olay o zaten dediğin gibi atılıyor ama faydası alıyor c vitamını 1 ay kullanan etkisini hissediyorsun b12 veya balık hapı gözle görülür şekilde fark ediyorAlırken şunuda göz önünde bulundurun vitaminler vücutta depolanmaz fazlası idrar yoluyla atılır ihtiyacınız olmayan bir vitamini içmek suyu yere akıtmaya benzer
tabii ki etkisi olur kan degerlerin normal duzeydeyse B12 b5, b50 gibi gibi bu vitaminleri takviye aldığın takdirde uzun vadede ciddi problemler yaratabiliyor. OMEGA 3 gibi compleks takviyeler gundelik olarak alerjisi olmayan her insan kullanabilir.Aldık ya dursun öyle sağol dost yinede baya uygun 2 tanesı 200 e gelıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
alakası yok dost zaten eksik vitamını bunla tamamlıyorsun olay o zaten dediğin gibi atılıyor ama faydası alıyor c vitamını 1 ay kullanan etkisini hissediyorsun b12 veya balık hapı gözle görülür şekilde fark ediyor
Eksik ise vitamin hapıyla tamamlayabilirsin zaten fakat senin vucudunda varsa ve fazlaysa daha fazla aldığın vucudda durmuyor boşa gidiyor onu söylüyorAldık ya dursun öyle sağol dost yinede baya uygun 2 tanesı 200 e gelıyor
alakası yok dost zaten eksik vitamını bunla tamamlıyorsun olay o zaten dediğin gibi atılıyor ama faydası alıyor c vitamını 1 ay kullanan etkisini hissediyorsun b12 veya balık hapı gözle görülür şekilde fark ediyor
Bilginiz varsa halsizlik, yorgunluk için vitamin hapı önerir misiniz kan testinde b12 ve d vitamini eksikliği çıktı b12 için iğne d vitamini için hap kullanıyorumtabii ki etkisi olur kan degerlerin normal duzeydeyse B12 b5, b50 gibi gibi bu vitaminleri takviye aldığın takdirde uzun vadede ciddi problemler yaratabiliyor. OMEGA 3 gibi compleks takviyeler gundelik olarak alerjisi olmayan her insan kullanabilir.
Doktor tavsiyesi tabii ki daha mantıklı ama çinko ve magnezyum eksikliğinden dolayı halsizlik yorgunluk vb sorunlar ortaya çıkabiliyor.Eksik ise vitamin hapıyla tamamlayabilirsin zaten fakat senin vucudunda varsa ve fazlaysa daha fazla aldığın vucudda durmuyor boşa gidiyor onu söylüyor
Bilginiz varsa halsizlik, yorgunluk için vitamin hapı önerir misiniz kan testinde b12 ve d vitamini eksikliği çıktı b12 için iğne d vitamini için hap kullanıyorum