Bir sayısalcı olarak en nefret ettiğim edebiyattı. Onda bile 15 netin altına düşmedim. Bence 45 günde 20 net bile çıkarabilirsin günlük 8 saat çalışmak ciddi bir mesele .Merhaba arkadaşlar, tüm derslerim bitti bir tek edebiyat kaldı günde 8 saat edebiyat ayırmayı düşünüyorum günde 8 saat çalışmayla kaç günde biter ve bir de kalan 45 günde 17-18 net yapmam mümkün mü?
Dostum 17-18 net gelir mi kalan zamanda 8 saat ayırmayı düşünüyorum edebiyata ? ilk konudan başlayarakBir haftada bile biter bu çalışmayla.
Muhtemelen gelir.Dostum 17-18 net gelir mi kalan zamanda 8 saat ayırmayı düşünüyorum edebiyata ? ilk konudan başlayarak
20-21 net çok zor ama değil mi ?Muhtemelen gelir.
Hocam arkadaş ilk konudan başlıyacağım diyor hadi 8 saat çalışşa nasıl tüm konular 1 haftada bitecek ?Bir haftada bile biter bu çalışmayla.
Gereksiz birçok bilgi var. Onları es geçerek.Hocam arkadaş ilk konudan başlıyacağım diyor hadi 8 saat çalışşa nasıl tüm konular 1 haftada bitecek ?
Hangileri ösym belli olmaz şak diyo sorarsaGereksiz birçok bilgi var. Onları es geçerek.
Genelde deneme sınavı üzerinden çalışıyorum ben.Hangileri ösym belli olmaz şak diyo sorarsa