Merhabalar edebiyatta hoca 3 adet sınav yapıyor dinleme konuşma ve yazılı bunlar dışında 57 tane şiir yazma verdi ve bunu sınav notu yerine koyacağını söylüyor yapmazsak -60 puan gidicek diyor böyle bir şey yapabilmesi doğru mu ?
Öyle bir şey yapabilme hakkı yok ama performans notu yerine geçirebilir. Yazılı resmi belgedir notu düşüremez.Merhabalar edebiyatta hoca 3 adet sınav yapıyor dinleme konuşma ve yazılı bunlar dışında 57 tane şiir yazma verdi ve bunu sınav notu yerine koyacağını söylüyor yapmazsak -60 puan gidicek diyor böyle bir şey yapabilmesi doğru mu ?
9Kaçıncı sınıf, bizim inkılapçı 70 altı alanlardan para toplayıp kendine kitap alıyo.
Performans ödevi de almadım ve zorunlu kıldıÖyle bir şey yapabilme hakkı yok ama performans notu yerine geçirebilir. Yazılı resmi belgedir notu düşüremez.
Tüm sınıf şikayetçi olsa MEB sorgulama başlatsa hoca işinden bile olabilir. Öğrenci üzerinden geçinmek nedir ya !Kaçıncı sınıf, bizim inkılapçı 70 altı alanlardan para toplayıp kendine kitap alıyo.
Yaparmı yapar, kimse sesini çıkartmazsa sorun da yok demektir onun için, yapmaya devam eder, ha sesini çıkartan tek başına çıkartırsa bi işe yaramaz, hatta zararlı çıkar hoca ona kin güder
Ben düşündüm bunu da arkamda duran yok, bide aynı zamanda müdür yardımcısı, sıkıntı yaniTüm sınıf şikayetçi olsa MEB sorgulama başlatsa hoca işinden bile olabilir. Öğrenci üzerinden geçinmek nedir ya !
Sınıfta herkes aynı fikirde olsa da bunu söylemeye gittiğinizde arkanızdaki kişiler sadece sizin konuşmanızı bekler siz de yanlış konuma düşersiniz. Mecbur dediklerini yapacaksınız geçmiş olsun.Yaparmı yapar, kimse sesini çıkartmazsa sorun da yok demektir onun için, yapmaya devam eder, ha sesini çıkartan tek başına çıkartırsa bi işe yaramaz, hatta zararlı çıkar hoca ona kin güder
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben düşündüm bunu da arkamda duran yok, bide aynı zamanda müdür yardımcısı, sıkıntı yani
Aynen öyle, verdiğim çok bi para değil ama haram olsun diyorum, yaptığı doğru değil.Sınıfta herkes aynı fikirde olsa da bunu söylemeye gittiğinizde arkanızdaki kişiler sadece sizin konuşmanızı bekler siz de yanlış konuma düşersiniz. Mecbur dediklerini yapacaksınız geçmiş olsun.
TeşekkürlerÖğretmen olarak cevap vereyim öyle bir şey yapma hakkı yok veremez max performans ödevi olarak verebilir.
gideyim o zaman bende meb'in yaptırmaya çalıştığı herşeyi tarih dersinde yok sayıp en hızlıdan en yavaş halay çekene orantılı puan vereyim. Kaç yaşında hocan dinazorun teki dimi ölmeyi bekliyor milleti atatmıyor.Teşekkürler
Evet bir de kadrolu sanırsam kurul başkanı artı olarak bir triplerde görmeniz lazım sözlü notu olarak girecekmişgideyim o zaman bende meb'in yaptırmaya çalıştığı herşeyi tarih dersinde yok sayıp en hızlıdan en yavaş halay çekene orantılı puan vereyim. Kaç yaşında hocan dinazorun teki dimi ölmeyi bekliyor milleti atatmıyor.
Sözleşmeli değildir yaşlıysa.Evet bir de kadrolu sanırsam kurul başkanı artı olarak bir triplerde görmeniz lazım sözlü notu olarak girecekmiş