muhammetdd
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 763
Yaşayan var mı? Virüs mü acaba?
Cidden hala edge mi kullanıyorsunuz hocam en kötü tarayıcıdır edge Youtube da nasıl kaldırılır videoları var gidin Opera GX kullanınYaşayan var mı? Virüs mü acaba?
Alıntıyı görüntüle
Sık Kullanılanlar felan aktarılıyor mu hocam?Cidden hala edge mi kullanıyorsunuz hocam en kötü tarayıcıdır edge Youtube da nasıl kaldırılır videoları var gidin Opera GX kullanın
Tabii ki aktarabilirsinizSık Kullanılanlar felan aktarılıyor mu hocam?
Kurulum sırasında ayarlayabilirsinizTabii ki aktarabilirsiniz![]()
Hocam genişletemedim orayı, sonlandırıp tekrar başlattım normale döndü ama anlamadım.%78 lik kısım hangi siteyi gösteriyor bir genişletsene. o siteyi kapatman lazım. bir de başlangıca eklenmişse otomatik başlatmadan silmen lazım o siteyi.
Mesajıma kızgın ifade atanlar kafanız mı güzel Chrome ile aynı tabanı kullanıyor Chrome en azından idare eder ama edge'in elle tutulur hiçbir yanı yokCidden hala edge mi kullanıyorsunuz hocam en kötü tarayıcıdır edge Youtube da nasıl kaldırılır videoları var gidin Opera GX kullanın
Kendi içinde güzel özellikleri var hocam, Co-pilot mesela kullanan için çok iyi.Mesajıma kızgın ifade atanlar kafanız mı güzel Chrome ile aynı tabanı kullanıyor Chrome en azından idare eder ama edge'in elle tutulur hiçbir yanı yok![]()
Yani o ayakta tutuyor zaten edge'iKendi içinde güzel özellikleri var hocam, Co-pilot mesela kullanan için çok iyi.