Neler Yeni

Edge tarayıcı profili silinmiyor

r137

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
r r
Microsoft Store'a, Xbox'a erişmek için mecbur bunlarla giriş yaptım ama şimdi profilim Edge tarayıcıya da tanımlandı.

Böyle olunca outlook'a, onedrive'a vs. de girilebiliyor. Bu da bilgisayarı kullanan herkesin dosyalarıma ve maillerime erişmesi demek.

Bu profili Edge tarayıcıdan nasıl silebilirim? Ayarlardan siliyorum ama geri geliyor.

Xbox üyeliğimi mail hesabıma vs. erişim izni vermeden kullanmam mümkün değil mi?

Şuradan siliyorum ama geri geliyor:
image_2023-05-12_124617176.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Erlat
Merhaba. Aynı problemi ben de yaşıyorum. Bilgisayarımı bugün satıp vereceğim ama Edge'den profilimi bir türlü kaldıramıyorum. Aksi halde alacak kişi Edge'den profilimi seçip senkronize et derse mailime dek şifresiz erişebilecek. Böyle saçma bir tarayıcı görmedim, saatlerimi harcadım, başka lüzumsuz bir e-mail hesap oluşturdum onu Edge'de profil olarak seçtim ama esas profilim yine silinmiyor. Yardımcı olabilecek biri var mı?

r137

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
r r
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satmadan önce komple sistemi sıfırlamak daha mantıklı değil mi? Recovery varsa recovery üzerinden yoksa baştan sistem kurulumu yapmak daha iyi olabilir.

Sadece bu girişleri silmek için Windows Credential Manager kullanılıyor diye hatırlıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Erlat
Satmadan önce komple sistemi sıfırlamak daha mantıklı değil mi? Recovery varsa recovery üzerinden yoksa baştan sistem kurulumu yapmak daha iyi olabilir.

Sadece bu girişleri silmek için Windows Credential Manager kullanılıyor diye hatırlıyorum.
Tüm dosyalarımı flasha çektim, Edge ve Chrome tarayıcıları için komple temizlik işlemi yaptım ama sadece profil silinmiyor, alacak kişi profilime tıkladığında tüm kayıtlı sitelerim ve e-mail hesabım şifresiz şekilde tekrar ortaya çıkacak. Ben anlamam recovery, sistem sıfırlama işleminden, servise de 300-500 para bayılmak istemiyorum, youtube'da izlemediğim video kalmadı, çözüm bulamadım.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Tüm dosyalarımı flasha çektim, Edge ve Chrome tarayıcıları için komple temizlik işlemi yaptım ama sadece profil silinmiyor, alacak kişi profilime tıkladığında tüm kayıtlı sitelerim ve e-mail hesabım şifresiz şekilde tekrar ortaya çıkacak. Ben anlamam recovery, sistem sıfırlama işleminden, servise de 300-500 para bayılmak istemiyorum, youtube'da izlemediğim video kalmadı, çözüm bulamadım.

Ayarlara girin ve oradan sistemi sıfırlayın. Çok basit bir işlem.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Edge ayarlarına mı, Denetim masasından Hesap ayarlarına mı? Tam açık yazarsan memnun olurum.

Başlat > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma > Bu bilgisayarı sıfırla > Başlayın seçeneğine gidin.

Top Bottom