Neler Yeni

🔥İndirim Efsane Geri Döndü! I Magic Refiner RK68 I İlk Alışveriş İndirimi İle 600 TL

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,607
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey
AliExpressten ben bi bt dongle almistim, suan kopmalar oluyor iade sureci gecti, yapacak bisey yok degil mi?

tRoya06

80+
Aldık bakalım, her şey dahil 580'e geldi.

Adsız.png

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
AliExpressten ben bi bt dongle almistim, suan kopmalar oluyor iade sureci gecti, yapacak bisey yok degil mi?
Ben mousepad almıştım 1 ay süresi vardı 1ay 2gün sonra süresi geçtiği için edemiyordum müşteri temsilcisine yazdım iade aldılar,üstelik mousepadin üstünde kocaman siyah leke vardı ona rağmen iade aldılar.

qartN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yusuf Önoğul
genellikle fps oyunları için alıcam alınır mı? ayriyetten pilli olması sıkıntı çıkarırımı

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,581
İsim
Kerem Çavuş

Bu fiyata güncel olarak alınabilecek en iyi klavye açık ara. 2.4g latency'i düşük Bluetooth ve 2.4g mevcut sadece kablolu kullanım mevcut değil. 2 Pil ile 6 ay civarı gidiyor rahatlıkla. PBT Doubleshot keycaps ve Hot swap Jixian switchleri mevcut yanında 2 switchte yedek olarak geliyor. Ürün sadece 3 pin destekliyor switch alacağınız zaman 5 pin almamaya dikkat edin.
3 pinli switch önerisi yapabilir misin aliexpress üzerinden , ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Mustafa Aydın

Bu fiyata güncel olarak alınabilecek en iyi klavye açık ara. 2.4g latency'i düşük Bluetooth ve 2.4g mevcut sadece kablolu kullanım mevcut değil. 2 Pil ile 6 ay civarı gidiyor rahatlıkla. PBT Doubleshot keycaps ve Hot swap Jixian switchleri mevcut yanında 2 switchte yedek olarak geliyor. Ürün sadece 3 pin destekliyor switch alacağınız zaman 5 pin almamaya dikkat edin.
keşke blue switch olaymış alirdim direkt

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,016
İsim
Kadir
Ürün bugün geldi, içerisinde ki swithleri çok beğendim yazdığımı gerçekten hissediyorum ses tonu da gayet iyi. Ürünün yüksekliği çok başarılı altında yükseklik aparatları yok ama buna göre tasarlamışlar elim tam oturuyor şuan klavyeye.
Wireless bt ve tüm tuşları test ettim sorunsuz çalışıyor. Ürün iki tane AAA pil ile çalışıyor pili olmayan alsın, 600 TL'ye aldığımı düşününce pek eksiği olduğunu düşünmüyorum gözüme çarpan tek konu keycapslerin üzerindeki harf ve sayılarının basım kalitesi çok iyi değil silinebilir gibi duruyor çok iyi olmasını da beklememek lazım. İndirim için teşekkürler wireless ile kullanıyorum ve herhangi bir gecikme olmadı şuanlık aktif olarak redragon k631 pro kullandığım için yedeklik niyetine aldım. Almayı düşünenler değerlendirebilir (Fotoğrafta k631 pronun yükseklik aparatları açıktır)
kutu içeriğinde ayrıca iki tane red switch ve sökme aparatı var

Ekler

• WhatsApp Image 2023-10-23 at 12.20.23.jpeg
    WhatsApp Image 2023-10-23 at 12.20.23.jpeg
    176.3 KB · Hit: 101
  • WhatsApp Image 2023-10-23 at 12.22.36.jpeg
    WhatsApp Image 2023-10-23 at 12.22.36.jpeg
    109.1 KB · Hit: 96
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,993
İsim
Murat Orhan
Ürün bugün geldi, içerisinde ki swithleri çok beğendim yazdığımı gerçekten hissediyorum ses tonu da gayet iyi. Ürünün yüksekliği çok başarılı altında yükseklik aparatları yok ama buna göre tasarlamışlar elim tam oturuyor şuan klavyeye.
Wireless bt ve tüm tuşları test ettim sorunsuz çalışıyor. Ürün iki tane AAA pil ile çalışıyor pili olmayan alsın, 600 TL'ye aldığımı düşününce pek eksiği olduğunu düşünmüyorum gözüme çarpan tek konu keycapslerin üzerindeki harf ve sayılarının basım kalitesi çok iyi değil silinebilir gibi duruyor çok iyi olmasını da beklememek lazım. İndirim için teşekkürler wireless ile kullanıyorum ve herhangi bir gecikme olmadı şuanlık aktif olarak redragon k631 pro kullandığım için yedeklik niyetine aldım. Almayı düşünenler değerlendirebilir (Fotoğrafta k631 pronun yükseklik aparatları açıktır)
Hayırlı olsun.

Fthbsrn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Fatih Başaran
Hayırlı olsun
Hocam ne zaman sipariş vermiştiniz?
Ben konunun açıldığı günün akşamı gibi verdim de daha bir haraket yok.

Top Bottom