Neler Yeni

🔥İndirim Efsane Geri Döndü! I Magic Refiner RK68 I İlk Alışveriş İndirimi İle 600 TL

aztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Joker
Bunun Red switchleri hangi marka oluyor bir bilgi mevcut mu? Birde bozulunca nasıl değiştiricez yani nerden alınıyor switcler?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,168
İsim
Murat Orhan
Bunun Red switchleri hangi marka oluyor bir bilgi mevcut mu? Birde bozulunca nasıl değiştiricez yani nerden alınıyor switcler?
Jixian switch, Bozulunca yanında 2 tane falan veriyor ayriyeten 3 pin tüm switchler uyuyor

aztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Joker
Jixian Switchler iyi mi ? Cherry mx khalia kıyasla nasıllar

JolTuna

80+
Bu klavyeler çok şık duruyor ya, bir de *tercihen* ışıklandırması olsa kebap.. Bir de şu custom klavye muhabbetine vakıf olabilsem ne mutlu bana. Klavye muhabbetlerine bi dikkat kesildim, resmen bambaşka bir dünya var burada :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,168
İsim
Murat Orhan
Bu klavyeler çok şık duruyor ya, bir de *tercihen* ışıklandırması olsa kebap.. Bir de şu custom klavye muhabbetine vakıf olabilsem ne mutlu bana. Klavye muhabbetlerine bi dikkat kesildim, resmen bambaşka bir dünya var burada :D
Cidden öyle. Yapmasını geçtim kullanması da çok eğlenceli. Sırf custom için bile en ucuz alternatif bu

JolTuna

80+
Bir ara bir yerden güzelce custom klavye rehberi izlemek lazım. Yok şu marka switch yok şu model switch şu tarz klavye bu tarz klavye.. Çok fransızım vallahi bu konulara
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir ara bir yerden güzelce custom klavye rehberi izlemek lazım. Yok şu marka switch yok şu model switch şu tarz klavye bu tarz klavye.. Çok fransızım vallahi bu konulara
Mesela üstte Cherry Gateron vb. bir şeyler konuşulmuş... Hiç yok bende hiç :(

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,743
İsim
Kerem Çavuş
Aldım da şimdi bangood gibi farklı kargo türü seçmeye gerek yok demi aliexpresste

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
kahverengi switch olsaydı düşünmeden alırdım

Top Bottom