Başlangıç için iyidir. Tyt deneme ile gelişen bişey ztn zor bir test kitabı gerektiğini düşünmüyorum
Türkçesi iyi de sayısal için ilk önceliğim olmazdı.
Türkçesi iyi de sayısal için ilk önceliğim olmazdı.
İlk denememe girdim ve 25 net yaptım aşırı kötü geçti diğer deneme haftaya cumartesi 40 üstü yapmak istiyorumBaşlangıç için iyidir. Tyt deneme ile gelişen bişey ztn zor bir test kitabı gerektiğini düşünmüyorum
tyt yavaş yavaş gelişiyor kanka rahat ol daha çok vaktin var. Türkçe denemeleri çöz paragraf ve dil bilgini geliştir sadece türkçeden 25 30 yaparsın zatenİlk denememe girdim ve 25 net yaptım aşırı kötü geçti diğer deneme haftaya cumartesi 40 üstü yapmak istiyorum
Kimya hocası toplu Miray alalım dedi
Kaynak önerilerindede eğitim vadisi biyoloji kolay segmentine koyulmuş diğerleri hep kafa dengi karekök filan
Mesaj otomatik birleştirildi:
matım 10 da iyiydi ama denemede de 10 dan çıkmıyor soru full problem geo temel kavram nerdeyse
Geo çok kötü zaten en çerez kaynaklardan almayı düşünüyorum
Start serisi alabilirsin
tirt
Geo-Mat için kolay-orta arası ne alabilirimtirt
100 jet yaptım tytde bu sene 345 dışında tüm yayınlar ya gereksiz zor ya da sınavla alakasiz
345 ile başla yapamasanda dert etmeGeo-Mat için kolay-orta arası ne alabilirim
daha yeni başladım ve 75 boş yaptım 25 net geldi ilk defa girdim tyt denemesine apotemidi ve biraz zordu 50 filan yaparım en kötü demiştim
Msb ile farkı ne hocam alternatif kaynak önerin varmı geo-mat kolay-orta içinStart serisi alabilirsin
Msb fasikül tarzı diye biliyorum ve start daha kolaydır ondan. Üç dört beş bakabilirsin güzel kitaptırMsb ile farkı ne hocam alternatif kaynak önerin varmı geo-mat kolay-orta için
Bu forumda bunları da mı duyacaktık, duygulandımTyt deneme ile gelişen bişey ztn
Hocam senin seviyenle konu sahibinin seviyesi bir değil, sen yüz net yapmışsın. 3-4-5 sana normal gelir tabii ona zor gelebilir ama.tirt
100 jet yaptım tytde bu sene 345 dışında tüm yayınlar ya gereksiz zor ya da sınavla alakasiz
Hocam farklı önerileriniz varmı kimya hocamızBu forumda bunları da mı duyacaktık, duygulandım
Eğitim Vadisi iyidir senin için.
Hocam senin seviyenle konu sahibinin seviyesi bir değil, sen yüz net yapmışsın. 3-4-5 sana normal gelir tabii ona zor gelebilir ama.