Neler Yeni

Eğitim hayatında yaşadığınız bir olayı anlatın

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Canım sıkıldı konu açayım dedim iyi ettim herhalde.
Soru başlıkta.

Ben başlayayım, pek güzel bir anım değildir aslında.
Geçen sene 10. sınıftayken bir matematik hocamız vardı, kadın güzel olsa da zeki olsa da benim gözümde öğretmen değildi.
Okulun son haftalarıydı projeler teslim ediliyordu sıra bizimkine gelmişti
Projeyi 2 kişilik yapacaktık ben arkadaşımla bir oldum projeyi yaptık teslim ettik ama bekliyoruz notlar girilmiyor, soruyoruz hocaya ne zaman gireceksiniz diye daha değil diyor.
Ulan bekliyoruz herkesin notlar girilmiş en iyi yapanda 90 en kötü yapanda 80 girilmiş bizim ki en kötü 80'lik projeydi.
Neyse bekledik bekledik okulun son haftasına geldik e-okul kapanacak son gün bu manyak kadın hala girmedi, mesaj atmadım artık aradım ve bana dediği "giriyorum ne sabırsızsınız" tamam dedim kapattım yüzüne.
Kadın sırf biz itiraz etmeyelim laf etmeyelim diye son dakikaya bıraktı girdim nota baktım 50 girmiş.
Yazdım bu proje notu ne hocam dedim, görüldü attı, aradım açmadı.
Sabah oldu okula gittik 2 kişi bu kadını arıyoruz (Karne günü) bulduk dedik bu not ne bize dediği siz bunu hak ettiniz.
Orda baya tartışma döndü en son hakkımı helal etmiyorum size dedim gittim.
Baya sinirlenmiştim çünkü onun yüzünden hem dersten kalıyordum hem de belge alamıyordum.
O kadına hakkımı helal etmiyorum Allah belasını versin 10. sınıfa dair bilgim yok.

Sizde anlatın benim ki baya uzun oldu :D

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Canım sıkıldı konu açayım dedim iyi ettim herhalde.
Soru başlıkta.

Ben başlayayım, pek güzel bir anım değildir aslında.
Geçen sene 10. sınıftayken bir matematik hocamız vardı, kadın güzel olsa da zeki olsa da benim gözümde öğretmen değildi.
Okulun son haftalarıydı projeler teslim ediliyordu sıra bizimkine gelmişti
Projeyi 2 kişilik yapacaktık ben arkadaşımla bir oldum projeyi yaptık teslim ettik ama bekliyoruz notlar girilmiyor, soruyoruz hocaya ne zaman gireceksiniz diye daha değil diyor.
Ulan bekliyoruz herkesin notlar girilmiş en iyi yapanda 90 en kötü yapanda 80 girilmiş bizim ki en kötü 80'lik projeydi.
Neyse bekledik bekledik okulun son haftasına geldik e-okul kapanacak son gün bu manyak kadın hala girmedi, mesaj atmadım artık aradım ve bana dediği "giriyorum ne sabırsızsınız" tamam dedim kapattım yüzüne.
Kadın sırf biz itiraz etmeyelim laf etmeyelim diye son dakikaya bıraktı girdim nota baktım 50 girmiş.
Yazdım bu proje notu ne hocam dedim, görüldü attı, aradım açmadı.
Sabah oldu okula gittik 2 kişi bu kadını arıyoruz (Karne günü) bulduk dedik bu not ne bize dediği siz bunu hak ettiniz.
Orda baya tartışma döndü en son hakkımı helal etmiyorum size dedim gittim.
Baya sinirlenmiştim çünkü onun yüzünden hem dersten kalıyordum hem de belge alamıyordum.
O kadına hakkımı helal etmiyorum Allah belasını versin 10. sınıfa dair bilgim yok.

Sizde anlatın benim ki baya uzun oldu :D
8.Sınıfa giderken fen hocası herkese proje vermişti sınıfta toplasan 7-8 kişi getirmiş geriside yok bende basit bişey yapmıştım sonra hoca baktı tamam dedi ders sonuda projeleri toplattı benimkini toplayan kız benim projeyi yere düşürmüş üzerinede hafiften basmış kenarını kırmıştı sonra hoca gördü işte nottan kırcam falan demişti sonra işte konuştuk en son ikna oldu sözlüde 85 vermişti

Top Bottom