Mr.Cody
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 151
- İsim
- Emirhan Ceyran
Uygunsuz dil
Gerçekten yeter artık bu boktan bir sistemde yok efendim eğitim sürecimiz dış ülkeler tarafından tebrik alıyor fln filan bunlar nasıl yalanlar ya ben daha eğitim sisteminde takdir edilebilecek bir şey göremiyorum. Fen Lisesi öğrencisiyim ve bana dayatılan ekstra konulardan veya başarılı diye gösterilip hiçbir halta yaramayan hocalardan nefret ediyorum artık. Ben asla derslere severek çalışmadım ya da ne bilim severek çalışsam da ezber oldukları için yazılılarda kötü alınca yine o dersten soğuyorum. Hani atıyorum ben fen lisesindeyim hiçbir özel ders almadan üniversite sınavında ilk 1000 e girdim, (kimseyi küçümsemiyorum sadece eğitim sisteminin acizliğini eleştiriyorum) meslek lisesinde bir çocuk özel ders alıp bide kurslara giderek ilk 1000'e giriyor, e bizim aramızdaki fark ne pardon da? madem bizi sınavla alıyorsunuz bir farkımız olsun ne gibi bir şey diyeceksiniz mesela ,hollandadaydı yanlış hatırlamıyorsam, yüksek liselere gidenler o düzeyde üni lere fln gidiyordu onun gibi bir şey yapsınlar fen lisesi ayağına inek ediyorlar bizi sonuç ? koca bir sıfır. Hocaların da amacı bize bir şeyler öğretmek değil, parası için gelip gidiyorlar. Evet zaten adam hayatını geçindirmek için çalışıyor haklısınız bunu alması gerekiyor zaten fakat gerçekten öğrencilere bir şeyler verim diye uğraşan bir hoca göremiyorum. Hocalara yazılı için bir şeyler yazıyorum Görüldü atıyorlar. Bana neden derslere katılmıyorsun diye sorduklarında ben görüldü atıyorum ailemi arayıp laf yapıyorlar gerçekten yetti artık lanet olsun sisteminize de yapacağınız işe de
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve ayriyeten şunu da eklemek istiyorum şuan python öğrenmek isteyişim olsun veya oyunlara ilgim olduğundan orda bir kariyer yapmaya çalışsam hiçbir şekilde tarih biyoloji din yapamadığım için bunlar ile ilgili bir meslek sahibi olamayacağım gerçekten ufacık bir hakkım varsa helal etmiyorumGerçekten yeter artık bu boktan bir sistemde yok efendim eğitim sürecimiz dış ülkeler tarafından tebrik alıyor fln filan bunlar nasıl yalanlar ya ben daha eğitim sisteminde takdir edilebilecek bir şey göremiyorum. Fen Lisesi öğrencisiyim ve bana dayatılan ekstra konulardan veya başarılı diye gösterilip hiçbir halta yaramayan hocalardan nefret ediyorum artık. Ben asla derslere severek çalışmadım ya da ne bilim severek çalışsam da ezber oldukları için yazılılarda kötü alınca yine o dersten soğuyorum. Hani atıyorum ben fen lisesindeyim hiçbir özel ders almadan üniversite sınavında ilk 1000 e girdim, (kimseyi küçümsemiyorum sadece eğitim sisteminin acizliğini eleştiriyorum) meslek lisesinde bir çocuk özel ders alıp bide kurslara giderek ilk 1000'e giriyor, e bizim aramızdaki fark ne pardon da? madem bizi sınavla alıyorsunuz bir farkımız olsun ne gibi bir şey diyeceksiniz mesela ,hollandadaydı yanlış hatırlamıyorsam, yüksek liselere gidenler o düzeyde üni lere fln gidiyordu onun gibi bir şey yapsınlar fen lisesi ayağına inek ediyorlar bizi sonuç ? koca bir sıfır. Hocaların da amacı bize bir şeyler öğretmek değil, parası için gelip gidiyorlar. Evet zaten adam hayatını geçindirmek için çalışıyor haklısınız bunu alması gerekiyor zaten fakat gerçekten öğrencilere bir şeyler verim diye uğraşan bir hoca göremiyorum. Hocalara yazılı için bir şeyler yazıyorum Görüldü atıyorlar. Bana neden derslere katılmıyorsun diye sorduklarında ben görüldü atıyorum ailemi arayıp laf yapıyorlar gerçekten yetti artık lanet olsun sisteminize de yapacağınız işe de