Çok zor olmadı. Özellikle dün 1 saatte 3 tane konu açmıştınEvet yoruluyorum nereden anladın amacımı ? Sizin gibi yazanlar yüzünden artık sıkılmaya başlıyorum.
Haklısın bencede bana konu açmak yasaklanmalı, sen niye gelip bunu yazıyorsun sende mesaj mı kasmaya çalışıyorsun ? Sen istemiyorsan açmıyım konu.Çok zor olmadı. Özellikle dün 1 saatte 3 tane konu açmıştın
Sanane arkadaşım konu açma sınırımı var forumda ben mi bilmiyorum?Çok zor olmadı. Özellikle dün 1 saatte 3 tane konu açmıştın
Sana yasaklanmamalı, günlük konu sınırı gelmeli.Haklısın bencede bana konu açmak yasaklanmalı, sen niye gelip bunu yazıyorsun sende mesaj mı kasmaya çalışıyorsun ? Sen istemiyorsan açmıyım konu.
Bir tane daha varda onu buraya atamıyorum kahretsin küfür varTeşekkür ederim kankam, bu video baya iyiymiş.
Ya olm ahahhsha3:01:24 bu dakikayı açıp 1 saat izle .
Ben kendi videolarımı çekerken eğleniyorum geneldede hareketli bir şey istersem Abdullah abi sakin istersemde teknoseyir açıp izliyorumDosltar biraz eğlenmek istiyorum komik bulduğunuz videoları atarsanız sevinirim.