vonaleee 80+ Bronze Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1,070 Dahası Reaksiyon skoru 532 Yaş 36 İsim Gozalak 14 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar selamlar aşağıdaki videoda bulunan araçtaki egzoz sesini almak için ne yapmalıyız bunun bir adı vs avr mı acaba? EGZOZ
Arkadaşlar selamlar aşağıdaki videoda bulunan araçtaki egzoz sesini almak için ne yapmalıyız bunun bir adı vs avr mı acaba? EGZOZ
Denizgezen 80+ Gold Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 5,504 En İyi Cevap 1 14 Haziran 2022 #2 Videonun altına link bırakmış. Yonaka motorsports exhaust yazıyor . Yalnız bu sese göre baya baya tuzlu bir fiyatı var
Videonun altına link bırakmış. Yonaka motorsports exhaust yazıyor . Yalnız bu sese göre baya baya tuzlu bir fiyatı var
vonaleee 80+ Bronze Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1,070 Dahası Reaksiyon skoru 532 Yaş 36 İsim Gozalak 14 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Denizgezen yazmış: Videonun altına link bırakmış. Yonaka motorsports exhaust yazıyor . Yalnız bu sese göre baya baya tuzlu bir fiyatı var Devamı için tıklayın... aynen yonaka marka ama ben tabi tr şartlarında bunun gibi sesi veren egzoz var mı onu merak ettim asıl.. aradığım öyle mahalle arasında vutututu değil ya çok beğendim bu sesi çok soft ve aynı zamanda güçlü bir sesi var 380 dolar falan amerikada satışı ama buraya kargo gelmiyor...gelse bile çok tuzlu olur dediğin gibi...
Denizgezen yazmış: Videonun altına link bırakmış. Yonaka motorsports exhaust yazıyor . Yalnız bu sese göre baya baya tuzlu bir fiyatı var Devamı için tıklayın... aynen yonaka marka ama ben tabi tr şartlarında bunun gibi sesi veren egzoz var mı onu merak ettim asıl.. aradığım öyle mahalle arasında vutututu değil ya çok beğendim bu sesi çok soft ve aynı zamanda güçlü bir sesi var 380 dolar falan amerikada satışı ama buraya kargo gelmiyor...gelse bile çok tuzlu olur dediğin gibi...