Kabloya temas etmiyor hocam, orayı kontrol ettim.Sanırım oradaki bir kabloya temas ediyor.
O yüzden galiba hocamVidası gevşemiş olabilir aynı ses bende de vardı
Hortlatmış gibi olacağım ama sanırım sizin kasa da donanım arşivinin 1660 super li kasası bende de aynı kasa var ve aynı sorunu yaşıyorum şuanda sorunu çözebildiniz mi nasıl çözdünüz yardımcı olabilirseniz sevinirim.İyi forumlar.
Bilgisayarı actığım zaman egzoz fandan sesler geliyor. Aşağıya video linki bırakıyorum.
Sebebi ne olabilir?
aynı kasadaki fanı bende taktım kasama aynı sorunu yaşadım bunun bir çözümü yok söküp yağlamayı dahi denedim. Titrercesine ses çıkartmasının sebebi ise ortadaki mil yatağındaki boşluk. Ben bu sorunu yaşadığımda fanı esnetiyordum elimle sağa sola bükerek düzeliyordu. ama gerçekten çöp bir fanHortlatmış gibi olacağım ama sanırım sizin kasa da donanım arşivinin 1660 super li kasası bende de aynı kasa var ve aynı sorunu yaşıyorum şuanda sorunu çözebildiniz mi nasıl çözdünüz yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Evet onu ön taraftaki fanlarda da aynı sorun başlayınca fark ettim. Kasa ucuz olunca böyle oluyor demek ki. 1 sene sonra pc yükselteceğim şuanda da pc kullanımını 0 a indireceğim için katlanmaya çalışacağım. Cevap için sağol.aynı kasadaki fanı bende taktım kasama aynı sorunu yaşadım bunun bir çözümü yok söküp yağlamayı dahi denedim. Titrercesine ses çıkartmasının sebebi ise ortadaki mil yatağındaki boşluk. Ben bu sorunu yaşadığımda fanı esnetiyordum elimle sağa sola bükerek düzeliyordu. ama gerçekten çöp bir fan