W Wolverine 80+ Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 340 Dahası Reaksiyon skoru 34 İsim yuşa kerim sarac 28 Temmuz 2024 #1 Ehliyet taşımak istemiyorum o yüzden bilgileri kimliğe aktarmak istiyorum buny nasıl yaparım ?
xmajezik 80+ Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 310 28 Temmuz 2024 #2 nüfus müdürlüğüne randevu almadan gidip nüfusmatik isimli atm benzeri cihazdan yapabilirsin ben öyle yapmıştım
nüfus müdürlüğüne randevu almadan gidip nüfusmatik isimli atm benzeri cihazdan yapabilirsin ben öyle yapmıştım
W Wolverine 80+ Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 340 Dahası Reaksiyon skoru 34 İsim yuşa kerim sarac 28 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 xmajezik yazmış: nüfus müdürlüğüne randevu almadan gidip nüfusmatik isimli atm benzeri cihazdan yapabilirsin ben öyle yapmıştım Devamı için tıklayın... Teşekkürler
xmajezik yazmış: nüfus müdürlüğüne randevu almadan gidip nüfusmatik isimli atm benzeri cihazdan yapabilirsin ben öyle yapmıştım Devamı için tıklayın... Teşekkürler
xmajezik 80+ Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 310 28 Temmuz 2024 #4 bide bana çevirmelerde ehliyeti isteyen polis denk gelmedi hep hazırlıyorum elimde bekliyorum tc sorup geçiriyor ehliyeti çıkarttığımı görünce mi istemiyor acaba
bide bana çevirmelerde ehliyeti isteyen polis denk gelmedi hep hazırlıyorum elimde bekliyorum tc sorup geçiriyor ehliyeti çıkarttığımı görünce mi istemiyor acaba