Yardım Ehliyet Öncesi Sürüş Eğitimi..

Ehliyet almadan önce ne araç ön koltuguna oturmuşluğum vardı nede kontak açmışlığım. Arabanın a sından anlamazdım. Ehliyete yazdıldım ilk ders hocaya sen dur ben bir bakam dedim karışmadı istop ettirmeden sürdüm şlk ders oldugu için parkurlara sokmadı. Aldıgım yerden aynı yere sürdüm bıraktım. E sınavı Youtube videolar izleyerek 85 küsür puan aldım. Direksiyon sınavını tekde geçtim.

Nfs2 - mostwanted döneminin çocuklarıyız yarış oyunları sağolsun.

Not : Aracı alalı 2 sene oldu 3-4 kez uzun yol İstanbul Ankara - İstanbul tokat uzun yol yaptım.
Alet edavat aldım 10bin bakımlarını artık sokakta yapıyorum kendim.

Hocamlar İyi Güzel Diyonuz Katılıyorum Ama Olay Trafiğe Çıkmak Değil.. Arabayı Sürmeye Bile Cesareti Olmayan Ve Başaramam Diyen 2 Kişiye (Ama Ehliyet Alacaklar Sözde) Bir Nebze De Olsa Cesaret Kazandırmak Ve Aslında Araç Sürmenin O Kadar Da Zor Bişey Olmadığını Ve Aslında Telefon Kullanmak Gibi Bişey Olduğunu Göstermek Ayrıca Önceden De Dediğim Gibi Dönüşte Sinyal Yakma Yada Vites Atacağı Zaman Vitese Bakmadan Atmak Gibi Durumları Refleks Olarak Sağlamak İçin İstiyorum.. Zaten Trafiğe Çıkmak Ve Tırafikte Araç Kullanmayı Kursta Elbet Öğrenecektir, Olmadı Ek Derslerle Beraber Falan..
Dedikleri gibi Ets 2 ve Asetto olmadı Forza Horizon bu oyunlarla araba sürme hevesleri gelir sonrasında zaten daha cesur ve bilinçli olurlar şaka yapmıyorum

Ehliyet almadan önce ne araç ön koltuguna oturmuşluğum vardı nede kontak açmışlığım. Arabanın a sından anlamazdım. Ehliyete yazdıldım ilk ders hocaya sen dur ben bir bakam dedim karışmadı istop ettirmeden sürdüm şlk ders oldugu için parkurlara sokmadı. Aldıgım yerden aynı yere sürdüm bıraktım. E sınavı Youtube videolar izleyerek 85 küsür puan aldım. Direksiyon sınavını tekde geçtim.

Nfs2 - mostwanted döneminin çocuklarıyız yarış oyunları sağolsun.

Not : Aracı alalı 2 sene oldu 3-4 kez uzun yol İstanbul Ankara - İstanbul tokat uzun yol yaptım.
Alet edavat aldım 10bin bakımlarını artık sokakta yapıyorum kendim.
İşte Bizimkilerin O Kadar Bile Öz Güvenleri Yok.. Hanfendiler Ehliyet Almak İstiyorlar Ama Tek Dedikleri Kelime "Ben Yapamam.. Ben Edemem.. Ben Bilmem.. Ben Beceremen.." Bende Okul Öncesi Kreşle Bu Durumu Atlatmak İstiyorum Diyeiblirim..

Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..

Şimdi Evde Tek Ehliyeti Olan Benim.. Kardeşim Ve Annem Ehliyet Almak İstiyor Ama Yapamam Edemem Diye Çekiniyorlar Kendilerine Güvenemiyorlar.. Hem Bir Tecrübe Hem De Bir (Korkaklık) Çekiniklik Atma İçin Bir Simulasyon Vsr önerir misiniz?..
FH5 modifiyesiz araçlar bire bir aynı araba tepkilerine sahipler.

Geri