Neler Yeni

Yardım ehliyetsiz motor kullanımı cezası

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Furkan Uçar
arkadaslar merhaba benim birader ehliyetsizlikten ceza yemiş motor benim üstümde olduğu için bana da yazılmış ceza buna itiraz etme hakkım varmış edince siliniyormuş benden habersiz aldı vs diye dilekce yazmam gerekiyormus bu konu hakkında bilgisi olan var mı aydınlatsın beni

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
tugay t
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Discord
Zippo#2401
Böyle bir hak olduğunu düşünmüyorum dua et motoru bağlamamışlar ehliyetsiz gezdiği için. Birine çarpıp öldürse sizde hapse girersiniz o derece ciddiye alınması gereken bir konudur. Daha net bilgi almak için avukat ile görüşmenizi tavsiye ederim

Farex

80+ Silver
arkadaslar merhaba benim birader ehliyetsizlikten ceza yemiş motor benim üstümde olduğu için bana da yazılmış ceza buna itiraz etme hakkım varmış edince siliniyormuş benden habersiz aldı vs diye dilekce yazmam gerekiyormus bu konu hakkında bilgisi olan var mı aydınlatsın beni
eğer 18 yaşının altında ise sorun olmaz fakat eğer 18 yaşının üstünde ise veya 18 yaşında ise eğer benden habersiz aldı drsen ceza iptal olur fakat onun başı derde girer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer 18 yaşının altında ise sorun olmaz fakat eğer 18 yaşının üstünde ise veya 18 yaşında ise eğer benden habersiz aldı drsen ceza iptal olur fakat onun başı derde girer.
Öz kardeşin değilse de hiç farketmez yine sıkıntıya girer onun başı hemde fena halde eğer o cezayı da sana karşılayacaklarsa etme ama karşılamam derse yap.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Furkan Uçar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fikrinizi sormuyorum bilgisi olan tecrübesi olan varsa ona soruyorum soruyu

Gurkanpiro

80+ Platinum
motoru alırlar ehlıyetlı bırı gelmezse motoru cekerler ceza olarak araca ve sahıbıne ceza yazarlar

Top Bottom