Neler Yeni

Ek gelir için tavsiye verebilirmisiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
Arkadaşlar ek gelir için ne yapabilirim pc toplayıp satmak ya da ekren kartı telefon vs. Ticareti yapmak ne kadar mantıklı. Ya da en basitinden okulumun çıkışında birsürü arabada veliler çocuklarını bekliyor. Orada pecete-su satarsam azçok ne kazanabilirim. Youtube kanalımda var orayı büyütüp belki az çok bir şey kazansam nasıl olur. Bizim sınıfta çok gazoz iciyorlar birisi hatta 2 sene önce yapmış çok kazanmış ben yaparsam nasıl olur? Nolur fikir verin.

grasdiyas

80+ Silver
apple tamiri çok kolay tabi öğrenirseniz kolay biraz sermaye ve parzarlık ta iyi olursanız ekranı kırık yada çalışır durumda anakart alıp toplayabilirsiniz ben bi ara denemiştim ama bel ve boyun rahatsızlığından bıraktım çok iyi para bırakmıyor ama iyi yinede ek gelir tarafından peçete su işini boşver ve yada pc al sat ta yapabilirsiniz bilgi birikiminiz bol ise

Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
apple tamiri çok kolay tabi öğrenirseniz kolay biraz sermaye ve parzarlık ta iyi olursanız ekranı kırık yada çalışır durumda anakart alıp toplayabilirsiniz ben bi ara denemiştim ama bel ve boyun rahatsızlığından bıraktım çok iyi para bırakmıyor ama iyi yinede ek gelir tarafından peçete su işini boşver ve yada pc al sat ta yapabilirsiniz bilgi birikiminiz bol ise
Apple tamirini kendim değilde birkaçyüz liraya alsam kırık iphone 6 7 falan. Bildiğim ucuz ve iyi tamirciler var onlara versem. Maliyetin üstüne birkaçyüz lira koysam kâr olarak. Ardından letgo sahibinden falan gibi yerlerden satsam nasıl olur

grasdiyas

80+ Silver
Apple tamirini kendim değilde birkaçyüz liraya alsam kırık iphone 6 7 falan. Bildiğim ucuz ve iyi tamirciler var onlara versem. Maliyetin üstüne birkaçyüz lira koysam kâr olarak. Ardından letgo sahibinden falan gibi yerlerden satsam nasıl olur
tamirci fiyatlarını hiç bilmiyorum hesapla en iyisi parça fiyatı + tamir fiyatı sonra da hızlı satılan fiyatlara bak nekadar kaar bırakıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
tamirci fiyatlarını hiç bilmiyorum hesapla en iyisi parça fiyatı + tamir fiyatı sonra da hızlı satılan fiyatlara bak nekadar kaar bırakıyor
Ekran kartı al satı yapayım en iyisi. Rtx4090 suprim liquid x 80K tl. Ama trendyolda 120k bende 100k filan satsam iyi olur

grasdiyas

80+ Silver
Ekran kartı al satı yapayım en iyisi. Rtx4090 suprim liquid x 80K TL. Ama trendyolda 120k bende 100k filan satsam iyi olur
120k ya trenkyol dan o ekran kartını alan olmuşmu olmamıştır çok boş iş
Mesaj otomatik birleştirildi:

hem 4090 alacak seramayen varsa özel tsirt baskısı da yapabilirsin textil işi yani ama sosyal medya yönetimin çok iyi olması gerek biliyorum riskli

tabi kışın tsirt satın alan olursa oda var

Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407

hem 4090 alacak seramayen varsa özel tsirt baskısı da yapabilirsin textil işi yani ama sosyal medya yönetimin çok iyi olması gerek biliyorum riskli

tabi kışın tsirt satın alan olursa oda var birde 31 çekek

tabi kışın tsirt satın alan olursa oda var
Yok ya ne tshortu onu yapacağıma babamın işinde çalışırım zaten 5 6 yıla gidecem her turlü de benim amacım çalışmadan önce ufak iş tecrubeleri idi tshort nasıl baskisi yapayım öğrenciyim ben

Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
Top Bottom