Neler Yeni

🔥 EKMEK 7,5 ₺ OLDU! (Obeziteye tokat)

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
ÇOĞU İLDE FİYAT DEĞİŞİMİ BAŞLADI VE EN DÜŞÜK 7 TL DEN BAŞLAYAN ETİKETLERLE SATILIYOR.
(ŞUAN KOCAELİ'DEYİM VE ZİNCİR MARKETLERDE 7,50 ₺ DEN ETİKET KOYULDU)

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı Türkiye genelinde ekmek fiyatlarının Temmuz ayı ortalarından itibaren 7 ile 7.5 lira arasında olacağını açıklamıştı.

Bazı vilayetlerde bu 200 gram 7 lira olarak uygulanır, bazı vilayetlerde 210 gram 7,5 lira olarak uygulanır. İle göre farklılık arz edebilir; ama 200-220 gram bandında değişiklik arz edebilir."
KAYNAK

İLK GÖRÜNTÜ ADANADAN GELDİ!
aw937806-01-xX7s.jpg
Asgari ücrete her ay zam yapılmalı artık böyle olmayacak

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Donald
sıkıntı yok ben hep 5 tl lik alıyom

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Tuğra
beyler tr nin en ucuz yeri adana gelin ekmek 5 lira çogu şeye zam gelmiyo kapalı yüzme havuzu yıllardır 10 tl gram zam yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler tr nin en ucuz yeri adana gelin ekmek 5 lira çogu şeye zam gelmiyo kapalı yüzme havuzu yıllardır 10 TL gram zam yok
yani turgut ozal kenan evren tarafında biraz pahalı olabilir yüreğir de yaşıyorum yıllardır zam gelmeyen şeyler var aman yüreğirin her yerinde gezmeyin ne bakyooon kardeş diyip döverler

beyler tr nin en ucuz yeri adana gelin ekmek 5 lira çogu şeye zam gelmiyo kapalı yüzme havuzu yıllardır 10 TL gram zam yok

yani turgut ozal kenan evren tarafında biraz pahalı olabilir yüreğir de yaşıyorum yıllardır zam gelmeyen şeyler var aman yüreğirin her yerinde gezmeyin ne bakyooon kardeş diyip döverler
size karışan 10 yaşındaki çocukları aldırış etmeyin onlara sinir olup vurursuanız koşup kaçarlar sonra en az ama en az 20 kişiyle geri gelirler sonrası ...

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,295
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç