Merzifon' da 5 TL ama taşfırın ekmeği çıkmıyor.Amasya/Gümüşhacıköy ekmek bakkalda 4tl bu sabah gittim aldim
Merzifon' da 5 TL ama taşfırın ekmeği çıkmıyor.Amasya/Gümüşhacıköy ekmek bakkalda 4tl bu sabah gittim aldim
Nh 5 lira. 2,5 TL falanBu fıtıncılar kadar para meraklısı görmedim. Ekmeğim maliyeti max 5 lira
iyiymisMerzifon' da 5 TL ama taşfırın ekmeği çıkmıyor.
Asgari ücrete her ay zam yapılmalı artık böyle olmayacakÇOĞU İLDE FİYAT DEĞİŞİMİ BAŞLADI VE EN DÜŞÜK 7 TL DEN BAŞLAYAN ETİKETLERLE SATILIYOR.
(ŞUAN KOCAELİ'DEYİM VE ZİNCİR MARKETLERDE 7,50 ₺ DEN ETİKET KOYULDU)
Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı Türkiye genelinde ekmek fiyatlarının Temmuz ayı ortalarından itibaren 7 ile 7.5 lira arasında olacağını açıklamıştı.
“Bazı vilayetlerde bu 200 gram 7 lira olarak uygulanır, bazı vilayetlerde 210 gram 7,5 lira olarak uygulanır. İle göre farklılık arz edebilir; ama 200-220 gram bandında değişiklik arz edebilir."
KAYNAK
İLK GÖRÜNTÜ ADANADAN GELDİ!
Max dedim zatenNh 5 lira. 2,5 TL falan
Dün zamlandı be hocam. Hamidiye Caminin biraz gerisinde bir fırıncı var. 5₺ su anda.la nerde hani bnde salihlidenim.
yani turgut ozal kenan evren tarafında biraz pahalı olabilir yüreğir de yaşıyorum yıllardır zam gelmeyen şeyler var aman yüreğirin her yerinde gezmeyin ne bakyooon kardeş diyip döverlerbeyler tr nin en ucuz yeri adana gelin ekmek 5 lira çogu şeye zam gelmiyo kapalı yüzme havuzu yıllardır 10 TL gram zam yok
size karışan 10 yaşındaki çocukları aldırış etmeyin onlara sinir olup vurursuanız koşup kaçarlar sonra en az ama en az 20 kişiyle geri gelirler sonrası ...beyler tr nin en ucuz yeri adana gelin ekmek 5 lira çogu şeye zam gelmiyo kapalı yüzme havuzu yıllardır 10 TL gram zam yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani turgut ozal kenan evren tarafında biraz pahalı olabilir yüreğir de yaşıyorum yıllardır zam gelmeyen şeyler var aman yüreğirin her yerinde gezmeyin ne bakyooon kardeş diyip döverler
aga bizim ekmek hep pahalıydı kalitesinden falan trabzon ekmeği diye herhaldeSizinkiler önden zam yapıyor herhalde amma fırsatçı adamlar var he biz burda hala 5 TL'ye alıyoruz (lüleburgazda)
hocam ben burda fırından içi tamamen dolu olan ekmeği 5 e alıyorumaga bizim ekmek hep pahalıydı kalitesinden falan trabzon ekmeği diye herhalde