Neler Yeni

Ekonomi Düzelirse 2028 de akp ye oy verir misiniz?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Tayyip eskiye göre biraz daha realistik hamleler yapmaya başladı ve Mehmet şimşek etkisi de göz ardı edilemez.Doların artış hızı ciddi şekilde düşdü.2026 yı hedef gösterdi şimşek. tayyip dese takmazdım ama şimşekten cidden ümitliyim.Sizce vaat ettikleri gibi 2026 da ekonomi az çok yola girse 2028 de akp ye oy verir miydiniz?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,474
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Benim derdim ekonomi eğitim sağlık cart curt değil, bunlar Türkiye'de her zaman belli bir seviyedeydi, o konuda bi şikayetim yok. Şu an sağlık ve savunma konusunda eskiye göre daha iyiyiz allaha sukur ancak bazı şeyler bütün konulardan daha önemli. Mesela mülteci konusu, ülke yol geçen hanı olmuş gelen geçiyor. Fazla girmicem en çokta maddi değil de manevi konulardan endişem var. Kısacası siyasal islamcıya oy verilmez, elbet bir gün mahveder.

Saintes Maries

80+ Bronze
hayır. partisinde türk ırkı diye bir şey yoktur diyenleri barındıran, teröristleri kapılarda megri megri diyerek davul çalarak karşılayan, şehitlere kelle, atatürk'e ayyaş, terörist elebaşına sayın diye hitap eden , türk ibaresinin acilen kaldırılması gerekiyor diyen, senelerce okullarda okutulan andımızı kaldıran, türk milliyetçiliğini inkar eden, sadece toplumun bir kesiminin inandığı kurallara göre devleti yöneten (alkol ve sigaraya vergi zammı, gereksiz faiz indirimi) ülkeyi yol geçen hanına çeviren ve bir anda başımıza milliyetçi, ülkücü kesilen din tüccarı bu arkadaşa karşısında kemal kılıçdaroğlu gibi vasıfsız, ezik birisi olmadığı takdirde oy vermem.

EsdeathSama

80+ Bronze
Siyasal islamı savunan veya birlik kuran her türlü partiye oy moy yok

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bütün ideolojileri, politikaları, iyi-kötü yanları bir yana dursun. Bence kim olursa olsun birisi bir ülkeyi uzun süre yönetmemeli. Kriz anında süreden ödün verilebilir belki krizden çıkabilmek adına. Fakat kriz bitmişse değişim olmalı. Yeni fikirlere, yeni ideolojilere yelken açılmalı. Değişim olmadan ilerleme olmaz. Erdoğan 2001 krizinin etkilerini atlattıktan sonra gitmeliydi, kalmamalıydı. Türkiye gibi hem dışa bağımlı hem de çok partili sistemle yönetilen demokratik bir ülkede otoriterlik yeni krizler doğurur.

Buna karşılık iktidarda kalmak için anayasayı değiştire değiştire oyuncağa çevirdiler. Şimdi de darbe anayasası algısı yaratarak yeni anayasa çıkartma planları yapıyorlar. Sivil yeni bir anayasaya karşı değilim ama sadece kendi menfaatlerini gerçekleştirmek ve Erdoğan'ın tekrar seçilememesini sağlayan hukuki engelleri kaldırmak için yeni anayasa getirmek istemedikleri ne malum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Tayyip eskiye göre biraz daha realistik hamleler yapmaya başladı ve Mehmet şimşek etkisi de göz ardı edilemez.Doların artış hızı ciddi şekilde düşdü.2026 yı hedef gösterdi şimşek. tayyip dese takmazdım ama şimşekten cidden ümitliyim.Sizce vaat ettikleri gibi 2026 da ekonomi az çok yola girse 2028 de akp ye oy verir miydiniz?
Mültecilere de çözüm bulursa Akp ye üye olurum

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
İsmi ismi.
Dış politikadaki itibarımız.
Mülteci.
Bunlar benim için daha önemli.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,628
İsim
Cengiz
Ekonomi Değil Ki Sorun Sorun Liyakatsizlik :D O Yüzden Öldürseler Bile Vermem

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,474
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
aga ben eskiyi bilmiyorum da doktorlar kalmak istemiyor ki ülkede nasıl iyi
Teknoloji ve gelişme olarak diyorum. Senin dediğin insanlığa giriyor, insanlık zaten olmayan bir şey bizde .d

Carl-S

80+ Gold
Tabi ki hayır siyasal islamcılardan hayır gelmez görüyoruz ülkenin hali ortada şu durumda bile yine akp kazanır...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,804
Üyeler
168,852
Son üye
winstonredf
Top Bottom