Neler Yeni

Ekran 144HZ lakin 60hz yukarısı yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Yılmaz
Ekranımı Yeni Aldım Modeli BenQ XL2411 144HZ 1 ms oyuncu monitörü monitör 144hz lakin ne dvi ile ne hdmi ile 60hz üstünü göremiyorum sistem ile alakalı olma ihtimali varmı sistemim apu
msi a320a pro
ryzen 3 2200g
16gb ram
400w 80+ power
500gb hdd

VE EK OLARAK DRİVERLERİDA İNDİRDİM KURDUM

ne hdmi ne dvi ile 144 hz göremiyorum zaten hdmi ile en fazla 120hz verebiliryor diye biliyorum 2.0 olmadığı için lakin dvi ilede vermiyor anlamadığım bir şekilde acil yardımcı olabilirmisiniz

Ekler

• 144hz.png
    144hz.png
    125.1 KB · Hit: 87

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
windows 10 kullanıyorum ama farklı bir windows 10 potato diye bir windows 10 kullanıyorum birde dp yok ekranda onuda geçtim zaten dvi ile bağlıyorum abimin bilgisayarında oldu 144hz onda harci ekran kartı var lakin bende olmadı sistem veya pc ile alakalı olma imkanı nedir ? birde sıfır almadım ekranı ikinci elde 1000tlye aldım
Ekran kartı sürücüleriniz kurulu değil mi? Belirtmişsiniz zaten pardon. DDU ile temiz kurulum yapmayı denediniz mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Yılmaz
Ekran kartı driverini DDU ile kaldırıp yeniden kurun, olmazsa temiz kurulum yapın. Hangi Windows sürümünü kullanıyorsun?
hocam bide eğer öyle düzelecek ise direk formatta atarım internet hızlı sıkıntı yok ama anlamıyorum neden böyle oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı sürücüleriniz kurulu değil mi?
evet kurulu vega8

Ekran kartı sürücüleriniz kurulu değil mi? Belirtmişsiniz zaten pardon. DDU ile temiz kurulum yapmayı denediniz mi?
ddu nedir yanlış anlamaaz iseniz?

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
hocam bide eğer öyle düzelecek ise direk formatta atarım internet hızlı sıkıntı yok ama anlamıyorum neden böyle oluyor

evet kurulu vega8

ddu nedir yanlış anlamaaz iseniz?
Display port ile deneyin. Büyük ihtimalle çözecektir sorunu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Yılmaz

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
Ekranımı Yeni Aldım Modeli BenQ XL2411 144HZ 1 ms oyuncu monitörü monitör 144hz lakin ne dvi ile ne hdmi ile 60hz üstünü göremiyorum sistem ile alakalı olma ihtimali varmı sistemim apu
msi a320a pro
ryzen 3 2200g
16gb ram
400w 80+ power
500gb hdd

VE EK OLARAK DRİVERLERİDA İNDİRDİM KURDUM

ne hdmi ne dvi ile 144 hz göremiyorum zaten hdmi ile en fazla 120hz verebiliryor diye biliyorum 2.0 olmadığı için lakin dvi ilede vermiyor anlamadığım bir şekilde acil yardımcı olabilirmisiniz
Monitör ne ?

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Yılmaz
Arkadaşların dediği doğru eğer sıfır aldıysanız iade edebiliyorsanız iade edin. O fiyata çok daha iyisi bulunabilir.
hocam yawzıyı lütfen sizde okuyun dediğim gibi ben ikinci el 1000tlye aldım benim pcde böyle bir sıkıntı var abimde olmuyor abimde denedim neden bende böyle bir şey oluyor olablir

Arkadaşların dediği doğru eğer sıfır aldıysanız iade edebiliyorsanız iade edin. O fiyata çok daha iyisi bulunabilir.

Kusura bakmayın hatam için. Dediğim gibi aklıma bu geldi. Driverlar'ın tam olduğuna emin miyiz ?
hocam dün monitörün driverine 4 saat uğraşıtım kaldırdım olmuyor eğer ekran kartı driveri ile alaklı ise onuda kaldırıp şimdi kurabilirm

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
hocam yawzıyı lütfen sizde okuyun dediğim gibi ben ikinci el 1000tlye aldım benim pcde böyle bir sıkıntı var abimde olmuyor abimde denedim neden bende böyle bir şey oluyor olablir

hocam dün monitörün driverine 4 saat uğraşıtım kaldırdım olmuyor eğer ekran kartı driveri ile alaklı ise onuda kaldırıp şimdi kurabilirm
Kusura bakmayın tekrardan. Dediğinizi yapmakta fayda var.
,

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Yılmaz
Kusura bakmayın tekrardan. Dediğinizi yapmakta fayda var.
,
abim bende iobit unnistaller (yazılışında yanlışlıklar olablir) bu ile temizledim ardında kalan dosyalar ile beraber temizliyor eğer buda oluyor ise şimdi tekrar kuracağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,999
Üyeler
163,924
Son üye
ygtgngr
Top Bottom