Neler Yeni

Yardım Ekran bir anda siyah oldu USB sesi geldi ekran geri geldi bu bir tehtit mi?

MelowenX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Muhammet Yaman
Bütçe
30
herkese salam beyler uzatmadan konuya gireyim youtube de video izliyordum bir anda ekran siyaha sondu usb çıkarılma sesi geldi çok korktum ama geri geldi (geri gelmeden önce usb takma sesi geldi) apu sistem kullanıyorum dün amd software adrenaline edition u kullanıyordum güncellemesi vardı yaptım aynısı oldu normaldir dedim ama şu anda amd software kapalı kendini kapatmış yani sizce silmelimiyim daha önce de böyle bir olay olmuştu ama birdaha açılmamıştı garantiye verdim değiştirip gönderdiler yenisini verdiler yani tekrar yaşamak istemiyorum birde elimde görsel var : ryzen 5 5600g işlemcim
resim_2023-06-25_153714108.png

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,423
İsim
Emre
Discord
necromancerr
herkese salam beyler uzatmadan konuya gireyim youtube de video izliyordum bir anda ekran siyaha sondu usb çıkarılma sesi geldi çok korktum ama geri geldi (geri gelmeden önce usb takma sesi geldi) apu sistem kullanıyorum dün amd software adrenaline edition u kullanıyordum güncellemesi vardı yaptım aynısı oldu normaldir dedim ama şu anda amd software kapalı kendini kapatmış yani sizce silmelimiyim daha önce de böyle bir olay olmuştu ama birdaha açılmamıştı garantiye verdim değiştirip gönderdiler yenisini verdiler yani tekrar yaşamak istemiyorum birde elimde görsel var : ryzen 5 5600g işlemcim Alıntıyı görüntüle
wattman normaldir haftalık rutinim benim o

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Atakan Yıldırım
wattmandan büyük ihtimal 2 3 güne bir vazgeçilmezim 1 doz alıyorum

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
driver kaynaklıdır büyük ihtimal. donanımsal bir şey olduğunu sanmıyorum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,423
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,423
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ben hiç yaşamıyorum sürekli güncel tutmama rağmen ve ekran kartım en düşük seviye ekran kartı 6500 xt ITX POwercolor olmasına rağmen.
en günceli şuan ve dün mavi ekran yedim üstüne tatlı niyetine geldi wattman

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,423
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ben hiç yaşamıyorum sürekli güncel tutmama rağmen ve ekran kartım en düşük seviye ekran kartı 6500 xt ITX POwercolor olmasına rağmen.
bugün 2.si az önce oldu knks sapphire kullanıyorum bende elimde yedek kart olsa tamire göndereceğimde

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
herkese salam beyler uzatmadan konuya gireyim youtube de video izliyordum bir anda ekran siyaha sondu usb çıkarılma sesi geldi çok korktum ama geri geldi (geri gelmeden önce usb takma sesi geldi) apu sistem kullanıyorum dün amd software adrenaline edition u kullanıyordum güncellemesi vardı yaptım aynısı oldu normaldir dedim ama şu anda amd software kapalı kendini kapatmış yani sizce silmelimiyim daha önce de böyle bir olay olmuştu ama birdaha açılmamıştı garantiye verdim değiştirip gönderdiler yenisini verdiler yani tekrar yaşamak istemiyorum birde elimde görsel var : ryzen 5 5600g işlemcim Alıntıyı görüntüle
Wattmandan olmuştur ya da bazen sistem arkada otomatik gpu driverini falan güncelliyor yapıyor bişiler ondan oluyor

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,423
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bazen kart sorunu bazen bazı parçalardan kaynaklı olabilir.
kanka daha önce gt710 ile kullanıyodum aynı sistemi sisteme herhangi bişey eklemedim ekstradan kartada 250 300 mhz arası oc yapıyordum yinede mavi ekran yemedim

Farex

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
kanka daha önce gt710 ile kullanıyodum aynı sistemi sisteme herhangi bişey eklemedim ekstradan kartada 250 300 mhz arası oc yapıyordum yinede mavi ekran yemedim
OC kaynaklı olma olasılığı var temiz kurulum yap ddu ile kaldır ve tekrar yükle driverı dene. Ben kaç defa formatladım kurdum bir defa bile hata almadımi.

Top Bottom