Neler Yeni

Yardım Ekran bir anda siyah oldu USB sesi geldi ekran geri geldi bu bir tehtit mi?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,430
İsim
Emre
Discord
necromancerr
OC kaynaklı olma olasılığı var temiz kurulum yap ddu ile kaldır ve tekrar yükle driverı dene. Ben kaç defa formatladım kurdum bir defa bile hata almadımi.
kanka ocyi nvidia kartta yapıyodum amd de 1 defa dahi overclock yapmadım hatta underclock yaptım banamısın demedi 1 sene ellemedim son 1 ay underclocklu kullandım hiçbirşey değişmedi

Farex

80+ Silver
kanka ocyi nvidia kartta yapıyodum amd de 1 defa dahi overclock yapmadım hatta underclock yaptım banamısın demedi 1 sene ellemedim son 1 ay underclocklu kullandım hiçbirşey değişmedi
Kart arızalı olabilir oc yaptığında artıyor mu wattman? Ayrıca biraz da monitör kaynaklı. Bende amd freesync var monitörümde ondan dolayı uyumlu şekilde çalışıyor da olabilri.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,430
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kart arızalı olabilir oc yaptığında artıyor mu wattman? Ayrıca biraz da monitör kaynaklı. Bende amd freesync var monitörümde ondan dolayı uyumlu şekilde çalışıyor da olabilri.
yok kanka underclock yapsamda yapmasamda kartın wattman mavi ekran sayısı aynı overclock işine hiç girmedim bile amd kartta
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok kanka underclock yapsamda yapmasamda kartın wattman mavi ekran sayısı aynı overclock işine hiç girmedim bile amd kartta
benim monitörde g sync desteği freesync desteği ikiside var dp ile kullanıyorum hdmi ilede denedim bişey değişmedi

Farex

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim monitörde g sync desteği freesync desteği ikiside var dp ile kullanıyorum hdmi ilede denedim bişey değişmedi
Kart arızalıdır o zaman büyük ihitmal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,733
Üyeler
162,724
Son üye
yereli82
Top Bottom