Neler Yeni

Ekran Geliyor Sonra Geri Gidiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Varol Çiftçi
uzun süredir bilgisayarı açmıyordum açayım dedim ve ekran ya gelmiyor ya da gelip sonra köz gibi kızarıp geri kapanıyor bunun sorunu nedir kasayla ilgili bir sorun ya da hdmi kabloyla ilgili değil çünkü başka bir monitör takınca çalışıyor diğer monitörün ne sorunu olabilir alt taraf böyle olup kapanıyor
WhatsApp Görsel 2023-12-08 saat 18.25.30_d827115d.jpg

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
uzun süredir bilgisayarı açmıyordum açayım dedim ve ekran ya gelmiyor ya da gelip sonra köz gibi kızarıp geri kapanıyor bunun sorunu nedir kasayla ilgili bir sorun ya da hdmi kabloyla ilgili değil çünkü başka bir monitör takınca çalışıyor diğer monitörün ne sorunu olabilir alt taraf böyle olup kapanıyorAlıntıyı görüntüle

Sistem çalışmaya devam ediyormu normal şekilde ekran gidince ?

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Tunahan Selçuk
uzun süredir bilgisayarı açmıyordum açayım dedim ve ekran ya gelmiyor ya da gelip sonra köz gibi kızarıp geri kapanıyor bunun sorunu nedir kasayla ilgili bir sorun ya da hdmi kabloyla ilgili değil çünkü başka bir monitör takınca çalışıyor diğer monitörün ne sorunu olabilir alt taraf böyle olup kapanıyorAlıntıyı görüntüle
Monitörden kaynaklı bir sorun

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Varol Çiftçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem çalışmaya devam ediyormu normal şekilde ekran gidince ?
aynen sistemde hiçbir sorun yok sorun monitörde veya monitörün girişinde şu an bu takılı ve çalışıyor ama diğerinde ekran gelmiyor
23.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitörden kaynaklı bir sorun
onu farkettim de ne olabilir monitörün içindeki devreden mi yoksa monitör girişinde mi sorun

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
aynen sistemde hiçbir sorun yok sorun monitörde veya monitörün girişinde şu an bu takılı ve çalışıyor ama diğerinde ekran gelmiyor
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

onu farkettim de ne olabilir monitörün içindeki devreden mi yoksa monitör girişinde mi sorun

Evet sonuca hızlıca ulaşmışsınız ben ilk ekran kartı gibi düşündüm ama sistem farklı ekranda sorun yapmıyor. Monitörde değişik bir arıza var gibi ama ondan olduğu kesin gözüküyor.

Tamir eden yerler olabilir araştırmak lazım en azından durumunu bile anlayabilir öyle servisler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Varol Çiftçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet sonuca hızlıca ulaşmışsınız ben ilk ekran kartı gibi düşündüm ama sistem farklı ekranda sorun yapmıyor. Monitörde değişik bir arıza var gibi ama ondan olduğu kesin gözüküyor.

Tamir eden yerler olabilir araştırmak lazım en azından durumunu bile anlayabilir öyle servisler.
monitörün garantisi bitti ve viewsonic in servisi var mı

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
monitörün garantisi bitti ve viewsonic in servisi var mı

Muhtemelen vardır veya onun distüribitörlüğünde olan bir servis ama monitör parası kadar para isteyebilir o servisler, pahalıdır. Onun dışında sonradan açılan bu işleri yapan servisler olabiliyor onları araştırın derim. Daha uyguna halledebilirler.

Top Bottom