Ekran kapanıyor ama sistem çalışıyor

Cadyy

80+
Reaksiyon skoru
43
Öncelikle herkese iyi bayramlar. Geçen günlerde oyun oynarken pc ekranım gidiyordu ve anakartımda dram ışığı yanıyordu. Şu an ise oyun sırasında monitorüm sinyal yok diyor, ekranım gidiyor ve ekran kartı fanlarım feci şekilde son hızda çalışıyor. Öncesinde olan olayın içerisinde de bu fanların çalışması aynıydı. Bu durum neyle alakalı? (Her oyunda yaşıyordum ama fikir için oyun oynayarak kontrol ettim. Fc 25 oynarken bunu yaşıyordum. 1080p geçtikten sonra 1 maç attım ama bir şey olmadı. Tekrar monitörü 2k yaptım ve bir süre sonra bu durumu yaşadım. Ekran kartım veya işlemcim 2k desteklemiyor olabilir mi?)

Son düzenleme:
Ekran kartı modeliniz nedir. Kablo 2 k destekliyor mu
Rx 6750 xt kullanıyorum. 2k oynarken bu problem oluyor. Dün 1080p denediğim zaman 1 mac boyunca atmadi. Sistemim 2k kaldiriyor. Tabi kablonun kaldirip kaldirmadigini bilmiyorum

Rx 6750 xt kullanıyorum. 2k oynarken bu problem oluyor. Dün 1080p denediğim zaman 1 mac boyunca atmadi. Sistemim 2k kaldiriyor. Tabi kablonun kaldirip kaldirmadigini bilmiyorum
Kablonun kutusunda veya kabloda yazar. Ona bakın.

bendede tam olarak aynı sorun oluyordu. Büyük ihtimalle ekran kartında sorun var. Ekran kartınıza bakım yapmanızı öneririm ben sorunu ekran kartının termal macununu yenileyerek düzelttim
ekran kartım rx 480 8gb

kasanın fanları dönüyormu
Fanlarım sağlam şekilde çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bendede tam olarak aynı sorun oluyordu. Büyük ihtimalle ekran kartında sorun var. Ekran kartınıza bakım yapmanızı öneririm ben sorunu ekran kartının termal macununu yenileyerek düzelttim
ekran kartım rx 480 8gb
Bu arada sicakliklar veya kullanimla alakali bir sorun yok. O yuzden macunla alakali bir durum olmasi cok dusuk.

Geri