şuan 66 dereceoyle kullanılması lazım sen sıcaklık değerelrını paylaş istersen
oyunu kapatınca kullanım 0 a düşüyor 45 dereceye iniyor. Birde şeyi anlamadım 1,5 aydır oynuyorum ve ilk defa kasmayla karşılaştım o yüzden yazdım burayaİşlemci, Ram veya depolama biriminden kaynaklanıyor olabilir.
Güncel değilse Windows ve bios güncellemesi yapabilirsiniz.
Oyundayken İşlemci sıcaklık ve frekansına bakın.
X.M.P açık değilse açın.Ramlere memtest86 testi yapabilirsiniz ama uzun süren bir test.
Depolama biriminin sağlığını ve sıcaklığını kontrol edin.
ekran kartının 100%kullanılması normal yüke girince o şekilde kullanır oyundan oyuna değişir msi afterburner indirip izlemeden işlemci sıcaklığı-kullanımışuan 66 derece
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyunu kapatınca kullanım 0 a düşüyor 45 dereceye iniyor. Birde şeyi anlamadım 1,5 aydır oynuyorum ve ilk defa kasmayla karşılaştım o yüzden yazdım buraya
şimdi paylaşacam oyuna bi gireyim bide sıkıntı kullanma derece falan değil benim için, drop giriyordu nedenini anlamadımekran kartının 100%kullanılması normal yüke girince o şekilde kullanır oyundan oyuna değişir msi afterburner indirip izlemeden işlemci sıcaklığı-kullanımı
ekran kartı sıcaklığı-kullanımı
bunları obv de yada monitörde göster gibi bir şey yazması lazım onu tickleyip uygularsan oyunda ekranına değerler gelir o değerleri atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz
şuanda kullanımı 90-95-99 arasında gidip geliyor 64 derece sıcaklığı oyun oynarken bu değerlerekran kartının 100%kullanılması normal yüke girince o şekilde kullanır oyundan oyuna değişir msi afterburner indirip izlemeden işlemci sıcaklığı-kullanımı
ekran kartı sıcaklığı-kullanımı
bunları obv de yada monitörde göster gibi bir şey yazması lazım onu tickleyip uygularsan oyunda ekranına değerler gelir o değerleri atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz
son zamanlarda arkada sürekli çalışan bir şey indirdiysen ondanda oluyordur yada windows update çalışıyorsa o da drop yapıyorşimdi paylaşacam oyuna bi gireyim bide sıkıntı kullanma derece falan değil benim için, drop giriyordu nedenini anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuanda kullanımı 90-95-99 arasında gidip geliyor 64 derece sıcaklığı oyun oynarken bu değerler