Merhaba,Bilgisayarım çok kötü bu yüzden yeni nesil oyunları oynayamıyorum. Kaba tabirler bilgisayarım Mt2,Zula ve minecraft ı çalıştırıyor ve hepsi minimum ayarlarda oynanıyor. Size konu açma nedenim şu. Bilgisayarıma yeni ekran kartı almak gibi bir düşüncem var; bu sayede yeni nesil oyunları oynatacağını düşünüyorum sizin en son attığınız 1900 tl ye pc toplamak videosundaki ekran kartını almak gibi bir düşüncem var. Rx460 2gb yani pcm bu ekran kartını besleyebilir mi? destekleyebilirmi bilmiyorum bu yüzden almaya çekiniyorum bana yardımcı olurmusunuz bilgisayarımın donanımını yazıyorum aşağıya:
İşletim Sistemim: Microsoft Windows 7 Ultimate Orijinal
Toplam sabit diskim :232 gb
Directx sürümüm : DirectX 11
İşlemcim: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz voltajı 1.1 w
Anakart: I31 Series
Ram: 4gb
Monitör: dell marka 1024 e 1280 maksimum
Ekran kartım: AMD Radeon HD 5570
Bilgisayarım 64 bit kısacası pc m genel özelliklerinin linkini bırakıyorum C:/Users/Süzer%Ailesi/Desktop/System%20Information%20Report.html
Power da : 250W
Çok fazla bütçem olmadığı için ekran kartını alırsam pc mn yeni nesil oyunları kaldırabilceğini düşünüyorum.
Bu konuda beni aydınlatabilirmisiniz. Yani şunu alma şunu al daha fazla fps alırsın şeklinde veya rx460 2gb pc ne uyumlu alabilirsin tarzında bir cevap bekliyorum.
Birde sizin elinizde rx460 2 gb satan bi yer varsa internet sitesi hazırda tuttuğunuz link atarsanız çok sevinirim iyi günler diliyorum.
İşletim Sistemim: Microsoft Windows 7 Ultimate Orijinal
Toplam sabit diskim :232 gb
Directx sürümüm : DirectX 11
İşlemcim: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz voltajı 1.1 w
Anakart: I31 Series
Ram: 4gb
Monitör: dell marka 1024 e 1280 maksimum
Ekran kartım: AMD Radeon HD 5570
Bilgisayarım 64 bit kısacası pc m genel özelliklerinin linkini bırakıyorum C:/Users/Süzer%Ailesi/Desktop/System%20Information%20Report.html
Power da : 250W
Çok fazla bütçem olmadığı için ekran kartını alırsam pc mn yeni nesil oyunları kaldırabilceğini düşünüyorum.
Bu konuda beni aydınlatabilirmisiniz. Yani şunu alma şunu al daha fazla fps alırsın şeklinde veya rx460 2gb pc ne uyumlu alabilirsin tarzında bir cevap bekliyorum.
Birde sizin elinizde rx460 2 gb satan bi yer varsa internet sitesi hazırda tuttuğunuz link atarsanız çok sevinirim iyi günler diliyorum.