2 side aynı fiyatlara geliyor pek anlamadığım için sormak istedim üstteki 6700XT li sistem bana da daha mantıklı geldi anakart vs. olarakDoğru seçimler yapmışsın; SSD olarak M.2'den şaşma, ekran kartı için eğer ikisi aynı paraya geliyorsa Asus Dual 6700 XT'yi öneririm
Çok doğru demişsiniz. Zamanında GTX 1060 ile RX 580 arasında kalmıştım gittim 1060 aldım en ufak bir driver olsun soğutma olsun bir sıkıntı yaşamadım.Dert sahibi olmak istersen amd olanı, kafam rahat olsun 3-5fps az alayım dersen nvidialı sistemi al. Ek olarak valorantta gpunun neredeyse hiç önemi yok iki sistemde de valorant fpslerinde değişiklik olmayacaktır.
Hocam+ olarak nvidia alırsan broadcast yazılımını+reflex+dlss+nvec+cuda kazanıyorsun. Yani aynı fiyatta olduğunu söylemişsin. Gözümü kırpmadan nvidia alırdım. Tabii amd daha ucuz olsaydı ve siz bu özellikleri kullanmayacak olsaydınız. amdÇok doğru demişsiniz. Zamanında GTX 1060 ile RX 580 arasında kalmıştım gittim 1060 aldım en ufak bir driver olsun soğutma olsun bir sıkıntı yaşamadım.