- En İyi Cevap
- 11
Dahası
9400f rtx 2060 ı ucu ucuna besler.burda
Fakat oyunlarda yüzde 20-30 kullanması normal değil.
9400f rtx 2060 ı ucu ucuna besler.burda
şimdi dostum görev yöneticisinden açtığım zaman arkadaşım söyledi bana ordaki değer yüzde 30 larda falan9400f rtx 2060 ı ucu ucuna besler.
Fakat oyunlarda yüzde 20-30 kullanması normal değil.
cevap verdim kardeşimdarboğaz yapabilir ama %70 - 80 darboğaz olması imkansız
Mesaj otomatik birleştirildi:
msi afterburner mi kullanıyosun
Ya dostum masaüstündeyken normal.şimdi dostum görev yöneticisinden açtığım zaman arkadaşım söyledi bana ordaki değer yüzde 30 larda falan
msi afterburner indir oyun içi değerleri ss olarak atabilir misinşimdi dostum görev yöneticisinden açtığım zaman arkadaşım söyledi bana ordaki değer yüzde 30 larda falan
cevap verdim kardeşim
dostlar şu anda oyun güncelleme yapıyor yarın müsait olursanız buraya atsam fakat başka oyunlardada gösterebilirim inidiyorummsi afterburner indir oyun içi değerleri ss olarak atabilir misin
dostlar şu anda oyun güncelleme yapıyor yarın müsait olursanız buraya atsam fakat başka oyunlardada gösterebilirim inidiyorumYa dostum masaüstündeyken normal.
Msı afterrburn acçıp oyun içi değerlerine bakmalısın.
herhangi orta grafikli bi oyun olurdostlar şu anda oyun güncelleme yapıyor yarın müsait olursanız buraya atsam fakat başka oyunlardada gösterebilirim inidiyorum
dostlar şu anda oyun güncelleme yapıyor yarın müsait olursanız buraya atsam fakat başka oyunlardada gösterebilirim inidiyorum
kardeşim şimdi yükledim deniyorum ama sol üstte falan bir şey çıkmadı ss atıcağım saolunherhangi orta grafikli bi oyun olur
dostum rivatunerlede ss atıcağımkanka msi afterburner dan açıcaksın değerleri