BlackLight
80+
Aynen bende de böyle 20.5.1 mi kullanıyorsun sende yazılımı
Sadece %60dan sonra dönme olayı sorunu var yeni farkettim %30-40 lara düşüremezmiyiz.Arkadaşlar 50 derece GAYET NORMAL anlamıyorsunuz galiba???
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar 50 derece GAYET NORMAL anlamıyorsunuz galiba???
Kullanım ile alakasi yok 55 derecenin üstüne çıktığında fanlar devreye giriyor. ayrıca kart ısınmazken bos yere manüel olarak fan açmayın.Sadece %60dan sonra dönme olayı sorunu var yeni farkettim %30-40 lara düşüremezmiyiz.
ben 15 yıllık eski bir oyun oynuyorum oyundaykenKullanım ile alakasi yok 55 derecenin üstüne çıktığında fanlar devreye giriyor. ayrıca kart ısınmazken bos yere manüel olarak fan açmayın.
Tabiiki de zararlı olmaz. ekran karti sıcaklığı 85 derecenin üstüne çıkmadığı süreçte herhangi bir şey olmaz ayrıca 57 derece cok serin bi sıcaklık.ben 15 yıllık eski bir oyun oynuyorum oyundayken
gpu sıcaklık 57
gpu kullanım 28-30 arası
ekran kartı fanı hiç dönmüyor
zararlı olmazmı sizce hiç çalışmaması
Eyw teşekkürler cevabınız içinTabiiki de zararlı olmaz. ekran karti sıcaklığı 85 derecenin üstüne çıkmadığı süreçte herhangi bir şey olmaz ayrıca 57 derece cok serin bi sıcaklık.
Eğer için fan çalışmıyor diye rahat olmuyorsa illaki bazen çalışsın diyorsan ekran kartını 2 günde bir 5dk furmark testine sok.Eyw teşekkürler cevabınız için
bırakalım sistem bizden daha iyi bilir işini ellemiyelim.
Lakin bir ömür o fan çalışmıcak bundan eminim 15 yıldır tek oyun oynarım oynadığım oyunda 512mb RAM, pentium dandik işlemciyle oynanan oyun