Neler Yeni

Ekran Kartı Çalışıyor Ekran Gelmiyor

Stocky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
melih uçak
Ekran kartım 9800GT anakart M68MTS2P rev1.0 (onboard) işlemci Amd Athlon x2 260 güç kaynağı yeni aldım.Şimdi gelelim soruna:ekran kartına bağladığımda pc yi ekran gelmiyor ama onboarda bağladığımda açılıyor fakat ekran kartına güç geliyor fan vs çalışıyor anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.(Ekran kartı yeni aldım)

Niaron

80+
bir tornavida yardımıyla bios pilini anakarttan çıkart ve bilgisayarın güç tuşuna bi kaç kez baz ramleri çıkar tak yer değiştir temizle tak böyle dene

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ekran kartını çıkarınca onboarddan görüntü alıyorsan ekran kartında bir sorun vardır.
Gücünü taktın mı kartın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İlhami
Ekran kartın arızalı büyük ihtimalle port çıkışlarına (hdmi vga vb.) elektrik gitmiyor olabilir. Tavsiyem güvenilir bir bilgisayarcıya götürmen. Benim de başıma buna benzer bir olay gelmişti msi marka anakart almıştım anakart çalışıyor ışıkları yanıyor internet kablosunu takıyorum o da yanıyor fakat hdmi portu ve üzerinde ki usb çıkışları fln çalışmıyordu. Bir bilgisayarcıya götürdüm önce bir şey bulamadı pili fln söktü bağlantıları çıkardı yeniden kurdu en son voltları ölçerken oralarda hiç elektrik gelmiyordu sonra iade ye verdim anakartı başka bir anakart aldım sorunum düzeldi.

Stocky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
melih uçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartı üzerinde takılıyken onboarda takınca görüntü geliyor şuanki yazıyıda bilgisayarla yazıyorum zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bios pili falan deneyeceğim bir bilgisayarcı abi gelecek ona yaptırsam yapabilir herhalde sonuçta bilgisayarcı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,685
Üyeler
165,862
Son üye
davidwalker
Top Bottom