Neler Yeni

Ekran Kartı Değişimi Sonrası Masaüstündeki Gariplikler

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
burdan nasıl yapabilirim, aga birde bazen kendisi kapatıyor ekran kartı

Rehbere baksana mübarek anlatmışım orda herşeyi bir aç oku :D. CTRL + F yapınca görüceksin zaten tabloyu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala

Ekler

• 43232.PNG
    43232.PNG
    29.1 KB · Hit: 13

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
aga analamadım senin menünle benim menü farklı

Rehberde RX 580 üzerinden örnek vermiştim benzer bir tablo görürsün ama rehberde zaten gördüğünü direk gir demiyorum orda bas bas ÖRNEK BAK BU diyorum. Okursan mantığı anlarsın mantığı anlarsan sorunu çözersin yaparsın.

• Beğen

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
Rehberde RX 580 üzerinden örnek vermiştim benzer bir tablo görürsün ama rehberde zaten gördüğünü direk gir demiyorum orda bas bas ÖRNEK BAK BU diyorum. Okursan mantığı anlarsın mantığı anlarsan sorunu çözersin yaparsın.
hocam rehberden gördüğüm kadarıyla yaptım ama oyunlarda bazılarında hiç girmiyor amd hata raporu veriyor giren oyunlarda ise görüntüde hafif bozulma oluyor ve 30 saniye sonra oyundan atıyor acaba sorun ne
Mesaj otomatik birleştirildi:

bazen durduk yere google takılırken bile ekran 3 saniye gidip geliyor ve aynı hata oluyor

ama mesela hiç driverı kurulu olmasın pc de hiçbir sorun yok tabi o zamanda oyun oynıyamıyosun

Ekler

• 66666666.PNG
    66666666.PNG
    18.3 KB · Hit: 9
  • 7777777777777.PNG
    7777777777777.PNG
    8 KB · Hit: 7
Son düzenleme:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
hocam rehberden gördüğüm kadarıyla yaptım ama oyunlarda bazılarında hiç girmiyor amd hata raporu veriyor giren oyunlarda ise görüntüde hafif bozulma oluyor ve 30 saniye sonra oyundan atıyor acaba sorun ne

bazen durduk yere google takılırken bile ekran 3 saniye gidip geliyor ve aynı hata oluyor

ama mesela hiç driverı kurulu olmasın pc de hiçbir sorun yok tabi o zamanda oyun oynıyamıyosun

Voltajı azalttında core clock azalttın mı hiç ? Bunlar doğru orantılı azalır.

• Beğen
Top Bottom