ubeyeyeyeyeyeyeyeye
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 564
Eski kasama yeni Psu ve Ekran kartı taktım ve şuanda ekran gelmiyor. Önceki driverları silmiştim. Nasıl düzeltirim
sistem özelliklerini söyler misinEski kasama yeni Psu ve Ekran kartı taktım ve şuanda ekran gelmiyor. Önceki driverları silmiştim. Nasıl düzeltirim
Pny 5070, msi b460m a proekran kartı modelini anakart modelini söyler misin
dp çıkışıyla mı yoksa hdmi çıkışıyla mı kullanıyorsunPny 5070, msi b460m a pro
Her ikisiyle de denedim çift monitörüm var. İkisinde de sinyal yokdp çıkışıyla mı yoksa hdmi çıkışıyla mı kullanıyorsun
psu da mı bir sıkıntı var acaba diyecem fanlar dönüyor dedin alla halla çözemedimHer ikisiyle de denedim çift monitörüm var. İkisinde de sinyal yok
İşlemcide dahili yok, anakartta ışık yanıyor evet, 2 tane beyaz yanıp sönüyor aradaAnakart veya ekran kartı üzerinde herhangi bir ışık yanıyor mu eğer işlemcinde dahili gpu varsa kabloyu anakarta takıp dene
Atabilirmisin fotoğrafİşlemcide dahili yok, anakartta ışık yanıyor evet, 2 tane beyaz yanıp sönüyor arada
Baktım şimdi dram ve cpu ışığı yanıp sönüyor sıraylaAnakart veya ekran kartı üzerinde herhangi bir ışık yanıyor mu eğer işlemcinde dahili gpu varsa kabloyu anakarta takıp dene
Atabilirmisin fotoğraf
Power supply ile ilgili olabilir hocam yetersiz güç veriyor muhtemelenBaktım şimdi dram ve cpu ışığı yanıp sönüyor sırayla
Hocam 850w raijintek cratos var yetmeli çokçaPower supply ile ilgili olabilir hocam yetersiz güç veriyor muhtemelen