Neler Yeni

Ekran Kartı değiştirdikten sonra görüntü gelmeme sorunu

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
Arkadaşlar ekran kartını değiştirdim. Ancak bilgisayarı çalıştırdığımda tüm fanlar dönüyor ama görüntü gelmiyor. Sıkıntı nedir?

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Eski ekran kartı ve yeni ekran kartı nedir? Eski ekran kartı nvidia ve yenisi amd ya da tam tersi gibi durumlarda temiz bir şekilde ekran kartı driver'ını kaldırmanız gerekmekte. Siz kaldırdınız mı?

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski ekran kartı ve yeni ekran kartı nedir? Eski ekran kartı nvidia ve yenisi amd ya da tam tersi gibi durumlarda temiz bir şekilde ekran kartı driver'ını kaldırmanız gerekmekte. Siz kaldırdınız mı?
Eskisi geforce 8400 gs
Yenisi geforce 9400 gt olması lazım (tam emin değilim)

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
Eski ekran kartı hala elinizde mi? Eğer elinizde ise onla bir çalıştırmayı deneyin.
Çalışıyor hiç bir sıkıntı yok. Görüntü de geliyor. Yenisi ile de çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor. VGA kablosunu bağlamadan önce monitörde uyarı çıkıyor kablo bağlı değil diye, kabloyu bağlayınca yazı gidiyor ama çakıştırınca görüntü yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun benim hd4000 cillop gibi çalışıyor 😢.
Ne alaka şimdi bu?

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Çalışıyor hiç bir sıkıntı yok. Görüntü de geliyor. Yenisi ile de çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor. VGA kablosunu bağlamadan önce monitörde uyarı çıkıyor kablo bağlı değil diye, kabloyu bağlayınca yazı gidiyor ama çakıştırınca görüntü yok
Peki yenisini almadan önce çalıştığından emin miydiniz?

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
Peki yenisini almadan önce çalıştığından emin miydiniz?
Evt

Çalışıyor zaten sadece görüntü gelmiyor. Fanları felan dönüyor

HDMI ile televizyona bağladım deniyorum

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Evt

Çalışıyor zaten sadece görüntü gelmiyor. Fanları felan dönüyor
Hocam yakın bir yerden aldyısanız aldığınız yere bir götürün ve tekrar denettirin derim. Veya imkanınız var ise başka bir bilgisayarda deneyin. Yeni ekran kartı ile ilgili bir sorun var sanırsam.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,649
İsim
Heath Ledger
Hocam yakın bir yerden aldyısanız aldığınız yere bir götürün ve tekrar denettirin derim. Veya imkanınız var ise başka bir bilgisayarda deneyin. Yeni ekran kartı ile ilgili bir sorun var sanırsam.
Arkadaştan aldım, kullanıyordu verdi. Tv ye bağladım HDMI ile. Yine görüntü yok. Sonra son bi umut gittim PC ye yeniden bağladım çalıştırdım. Hiç monitöre bakmadan olmayacak diyip sökmeye hazırlanırken birden ekran geldi. Hala şaşkınım

Arkadaştan aldım, kullanıyordu verdi. Tv ye bağladım HDMI ile. Yine görüntü yok. Sonra son bi umut gittim PC ye yeniden bağladım çalıştırdım. Hiç monitöre bakmadan olmayacak diyip sökmeye hazırlanırken birden ekran geldi. Hala şaşkınım
Değişik hiç bir şey yapmamama rağmen çalışması şaşırtıcı. Şindi driverleri yükleyip teste sokayım

sağol yardımların için @Erdem Salih Taşcı

Son düzenleme:
Top Bottom