Neler Yeni

EKRAN KARTI DEĞİŞTİRDİM BİOSA GİRİYOR FAKAT GÖRÜNTÜ YOK

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Demir
rx580 kartımı taktım direkmen wındows acılıyor biosa giriyor fakat siyah ekranda kalıyor

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Demir
Monitörde displayport var ise dp kablosu ile deneyin.
hdmı var sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boot tuşu ile boot sekmesine girip ordan biosa girmeyi dene.
denedım herrr şeyi ama sıyah ekran dırek wındowsa gırıyor acılırken göruntu gıdıyor sonra bı anda wındows ekranı gelıyor bugun oldu bı anda ne yapmam gerekıyor farklı bı yolu yok mu

Boot tuşu ile boot sekmesine girip ordan biosa girmeyi dene.
denedım herrr şeyi ama sıyah ekran dırek wındowsa gırıyor acılırken göruntu gıdıyor sonra bı anda wındows ekranı gelıyor bugun oldu bı anda ne yapmam gerekıyor farklı bı yolu yok mu

Son düzenleme:

Reepexx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Talha Topçu
hdmı var sadece

reis 2 ay önce aynı şey geldi başıma r9 270x ekran kartı pc yi açtığımda direk windows geliyordu ekran kartı değiştirdim düzeldi hatta yük altına girdiğindekendi kendine kapanıyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Demir
reis 2 ay önce aynı şey geldi başıma r9 270x ekran kartı pc yi açtığımda direk windows geliyordu ekran kartı değiştirdim düzeldi hatta yük altına girdiğindekendi kendine kapanıyordu
HOCAM BENDE ÖYLE BIR SORUN YOK
BİOSA GİRMİYO SADECE

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Demir

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-02-22 225635.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-22 225635.png
    218.9 KB · Hit: 41

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,058
İsim
Emre Zengin
rx580 kartımı taktım direkmen wındows acılıyor biosa giriyor fakat siyah ekranda kalıyor
HDMI kullanıyormuşsun. Televizyona takıp dene bakalım. Eğer gene olmazsa kabloyu DP olarak değiştir. Bu sorunun tam çözümü sadece böyle diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Demir
HDMI kullanıyormuşsun. Televizyona takıp dene bakalım. Eğer gene olmazsa kabloyu DP olarak değiştir. Bu sorunun tam çözümü sadece böyle diye biliyorum.
hocam attığım hatayı bılıyor musunuz

hocam dedıgınızı yaptım tv de yıne göruntu yok bıosa gırıoyr fakatt göruntu 0 ctrl alt del yaOINCA RESTELYIP WINDOWS ACILYIO

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,058
İsim
Emre Zengin
hocam attığım hatayı bılıyor musunuz

hocam dedıgınızı yaptım tv de yıne göruntu yok bıosa gırıoyr fakatt göruntu 0 ctrl alt del yaOINCA RESTELYIP WINDOWS ACILYIO
Tüm sistemin nedir hocam?

Top Bottom