kanka ekran kartının özelliği istersen biostan kapatabilirsinRx 6700 quick 3 fanın hiç biri dönmüyor belli bir sıcaklığa gelince otomatik mi dönüyor acaba?
50 veya 60 dereceyi geçtikten sonra çalışmaya başlıyor ben 6500xt kullanıyorum 50 dereceyi geçmeden çalışmıyor fanlar.Yük altında deneyin eğer öyle de çalışmazsa sıkıntı vardır.Rx 6700 quick 3 fanın hiç biri dönmüyor belli bir sıcaklığa gelince otomatik mi dönüyor acaba?
Evet belli bir sıcaklıktan sonra dönmeye başlar.
teşekkürlerEvet 50 dereceden daha yukarıda bir sıcaklıkta döner fanlar.
Boşta fanlar eskimesin diye dönmez.
şu an cs go tarsı bi oyun var 3000 fps alıyorum başka oyun yok nasıl zorluyabilirim ekran kartını50 veya 60 dereceyi geçtikten sonra çalışmaya başlıyor ben 6500xt kullanıyorum 50 dereceyi geçmeden çalışmıyor fanlar.Yük altında deneyin eğer öyle de çalışmazsa sıkıntı vardır.
bilmiyorum.teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
şu an cs go tarsı bi oyun var 3000 fps alıyorum başka oyun yok nasıl zorluyabilirim ekran kartını
Ekran kartı test benchmark uygulamaları indirebilirsiniz denemek içinteşekkürler
şu an cs go tarsı bi oyun var 3000 fps alıyorum başka oyun yok nasıl zorluyabilirim ekran kartını
GOD OF WAR, Cyberpunk 2077 vb. ağır bir oyun indirin.teşekkürler