Neler Yeni

EKRAN KARTI FİYATLARI DÜŞERMİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BEKLEMELİMİYİM?

cattebeok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan
ARKADAŞLAR ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE EKRAN KARTI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FİYATLAR ÇOK DÜŞTÜ AMA BU DÜŞÜŞ DEVAM EDERMİ YOKSA FİYATLAR BİR ANDA YÜKSELEBİLİRMİ ETHERYUM FELAN DÜŞTÜ AMA YÜKSELME ŞANSI VARMIDIR ŞUAN ALMALIMIYIM YOKSA 1 HAFTA YADA 1 AY BEKLEMELİMİYİM? TEŞEKKÜRLER.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Kimse bilemez. Dolar her gün artıyor. Tavsiye olarak TL'de kalma derim. 1 ay sonra doların 18-20 TL olmayacağının garantisi yok. Bir mucize olur dolar düşerse de pek bir şey kaybetmezsin.

rtxcan

80+ Bronze
Etheryumun yükselme şansı var mısır sorusu milyonlarca dolarlık bir soru. Kimse bunu bilemez

Ukhai

80+ Bronze
Temmuz ayından sonra daha da düşecek %85
Nereden öğrendin bu bilgiyi hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ARKADAŞLAR ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE EKRAN KARTI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FİYATLAR ÇOK DÜŞTÜ AMA BU DÜŞÜŞ DEVAM EDERMİ YOKSA FİYATLAR BİR ANDA YÜKSELEBİLİRMİ ETHERYUM FELAN DÜŞTÜ AMA YÜKSELME ŞANSI VARMIDIR ŞUAN ALMALIMIYIM YOKSA 1 HAFTA YADA 1 AY BEKLEMELİMİYİM? TEŞEKKÜRLER.
Al gitsin hocam dolar paşalar gibi çıkıyor ben daha da düşeceğini zannetmiyorum. Etherium'un durumu zaten milyar dolarlık bir konu bunu kim bilebilir?

PixDraw

80+ Bronze
Kimse şu piyasada bir şey diyemez ekran kartı global çapta düşebilir fakat tr de çok zor o düşer dolar artar değişim olmaz. BTC durgun canlanır yine uçar ki bildiğiniz üzere LHR kartlarda en son kırılmıştı. Alsan risk almazsan risk karar tamamıyla sende

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
dostum 2 yıldır bu forumdayım
kaç tane konu gördüm yazı bekle dolar düşecek ,fiyatlar düşecek ,madencilik bitecek.
kimse bilemez şuan veya ilerde ne olacağını

Top Bottom