Neler Yeni

Ekran kartı garanti düresi

Sparex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
yusuf talha koşar
Merhaba öncelikle 26 Temmuz 2024 tarihinde Trendyol üzerinden Vatan Bilgisayar mağazasından Sapphire Pulse RX 6700 XT satın aldım ilk geldiğinde garantisini kontrol etmemiştim ve dün akşam endeks bilişimden kontrol ettiğimde garanti süresi 2023 Aralıkta başlatılmış bitiş tarihide 2025 Aralık biteceğini gördüm normalde ekran kartı garanti süresi her yerde 3 yıl olması gerekiyor bu durumda ne yapmalıyım

Son düzenleme:

siyabent

80+ Bronze
Benim 6600 kart var 3 yıl mı garantisi ben 2 yıl sanıyorduö

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Dr Luciano
Merhaba öncelikle 26 Temmuz 2024 tarihinde Trendyol üzerinden Vatan Bilgisayar mağazasından Sapphire Pulse RX 6700 XT satın aldım ilk geldiğinde garantisini kontrol etmemiştim ve dün akşam endeks bilişimden kontrol ettiğimde garanti süresi 2023 Aralıkta başlatılmış bitiş tarihide 2025 Aralık biteceğini gördüm normalde ekran kartı garanti süresi ger yerde 3 yıl olması gerekiyor bu durumda ne yapmalıyım
böyle durumda fatura tarihi geçerli olur..

Sparex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
yusuf talha koşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
böyle durumda fatura tarihi geçerli olur..
Öyleyse çok iyi olur çünkü ekran kartını satmıştım bu gün kargoya verdim adam sorduğunda 2.5 yıl garantisi var dedim adamda alınca kartı param güvende ile bişey diyemedim sonradan baktığımda 1 yıl kaldığını görünce şok oldum

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Dr Luciano
Öyleyse çok iyi olur çünkü ekran kartını satmıştım bu gün kargoya verdim adam sorduğunda 2.5 yıl garantisi var dedim adamda alınca kartı param güvende ile bişey diyemedim sonradan baktığımda 1 yıl kaldığını görünce şok oldum
fatura tarihinden itibaren minimum 2 yıl garantisi var. bazı markalar (çoğu) 3 yıl garantili..(sitelerinde garanti sorgulama var)

Sparex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
yusuf talha koşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fatura tarihinden itibaren minimum 2 yıl garantisi var. bazı markalar (çoğu) 3 yıl garantili..(sitelerinde garanti sorgulama var)
Dediğim gibi endeks bilişimden garantiyi sorguladığımda 1 yıl kaldığını gördüm eğer fatura tarihinden itibarense problem yok.

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Dr Luciano
Dediğim gibi endeks bilişimden garantiyi sorguladığımda 1 yıl kaldığını gördüm eğer fatura tarihinden itibarense problem yok.
evet. fatura tarihi geçerli olur. diğer tarih o firmaya giriş tarihi...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,868
Üyeler
167,898
Son üye
dogansoftware
Top Bottom