Video Random Access Memory, video RAM ya da kısaca VRAM; bilgisayarınızdaki sistem RAM'i, ekran kartı ve GPU ile birlikte çalışarak kullanıcıya yüksek bir grafik gücü sunar. Ekranda görünecek bir görüntü önce işlemci tarafından okunur ve ardından VRAM üzerine yazılır. Son olarak da RAMDAC tarafından ekrana gönderilir.1650 superin 4GB kart, 1660 6GB kart aralarındaki GB farkı nedir ? GB ne işe yarar ?
Hocam mala anlatır gibi anlatır mısınız lütfen anlamadım. 4GB yeterli mi ?Video Random Access Memory, video RAM ya da kısaca VRAM; bilgisayarınızdaki sistem RAM'i, ekran kartı ve GPU ile birlikte çalışarak kullanıcıya yüksek bir grafik gücü sunar. Ekranda görünecek bir görüntü önce işlemci tarafından okunur ve ardından VRAM üzerine yazılır. Son olarak da RAMDAC tarafından ekrana gönderilir.
Neler yapıcaksınız ona bağlı yeterli olup olmamasıHocam mala anlatır gibi anlatır mısınız lütfen anlamadım. 4GB yeterli mi ?
Peki hangi kalite oyunlar yani aaa oyunlar zorlarOyun.
Ne kadar grafik yükseltirseniz, bilgisayar o kadar VRAM kullanır.Hocam mala anlatır gibi anlatır mısınız lütfen anlamadım. 4GB yeterli mi ?
RTX 3060-RX6600XT.10 bin bütçe hangi ekran kartını alabilirim? Bende araştırıyorum. Bilgisayarımın özellikler bu şekilde
*B450 tomahawk max 4133 anakart
* Ryzen 5 3600x işlemci
* 3200 cl16 2x8 gb ram
* 500gb m2 ssd
* 650 w 80 plus Mb511 kasa
* coler master ml240 sıvı soğutma
Konuyla alakasız ama, arkadaşa linkide atayım. boşuna konu açmasın.RTX 3060-RX6600XT.
rahatlıkla yeter ileri dönük istersen 6-8gb bakHocam mala anlatır gibi anlatır mısınız lütfen anlamadım. 4GB yeterli mi ?