Neler Yeni

Ekran Kartı Geldi Kasam tamamlandı

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar sipariş ettiğim 6600 XT geldi dün gece kurulumunu yaptım. Öncelikle Furmark testi yaptım fps ve sıcaklık gayet yeterliydi. Kartta Coil whine problemi de duymadım en azından herhalde varsada duyamadım. Grafikli sağlam oyun yüklü olmadığı için valorant cs ve pubg de test edebildim sadece. Valorant yağ gibi akıyordu her şey Ultrada ortalama 400 450 yer yer efektli yerlerde 300 350 olduğunu gördüm low ayarları denemedim ama.
Daha sonra pubg ye geçtim her şey Ultra Dx 11 de max 210 ort 160 minimum 115 gördüm ve pubg de milisaniyelik droplar yaşadım bu pubg nin olmazsa olmazı heralde her türlü sistemde bu oyunda illaki bunu yaşadım çünkü. Daha sonra cs ye geçtim ve işin ilginç tarafı cs de milisaniyelik droplar gözüme çarptı. Bunun neden olduğunu anlayamadım aranızda yaşayan var mı bilmiyorum. Rahatsız edici değil ama Cs de olması şaşırttı. Diğer ilginç taraf ise ben öldükten sonra diğer oyuncuları izlerken drop olmuyor :) Sadece ben oynarken oluyor. Amd radeon ayarlarındaki her şey kapalı bu arada freesync premium dahil. Daha Aaa oyunlarda deneme şansım olmadı ileride daha net bir şekilde görebileceğim.

IMG_20220528_052634.jpg
IMG_20220528_054602.jpg
IMG_20220528_054624.jpg

Reindi

80+ Silver
Arkadaşlar sipariş ettiğim 6600 XT geldi dün gece kurulumunu yaptım. Öncelikle Furmark testi yaptım fps ve sıcaklık gayet yeterliydi. Kartta Coil whine problemi de duymadım en azından herhalde varsada duyamadım. Grafikli sağlam oyun yüklü olmadığı için valorant cs ve PUBG de test edebildim sadece. Valorant yağ gibi akıyordu her şey Ultrada ortalama 400 450 yer yer efektli yerlerde 300 350 olduğunu gördüm low ayarları denemedim ama.
Daha sonra PUBG ye geçtim her şey Ultra Dx 11 de max 210 ort 160 minimum 115 gördüm ve PUBG de milisaniyelik droplar yaşadım bu PUBG nin olmazsa olmazı heralde her türlü sistemde bu oyunda illaki bunu yaşadım çünkü. Daha sonra cs ye geçtim ve işin ilginç tarafı cs de milisaniyelik droplar gözüme çarptı. Bunun neden olduğunu anlayamadım aranızda yaşayan var mı bilmiyorum. Rahatsız edici değil ama Cs de olması şaşırttı. Diğer ilginç taraf ise ben öldükten sonra diğer oyuncuları izlerken drop olmuyor :) Sadece ben oynarken oluyor. Amd radeon ayarlarındaki her şey kapalı bu arada freesync premium dahil. Daha Aaa oyunlarda deneme şansım olmadı ileride daha net bir şekilde görebileceğim.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ho

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Cs bozuk şu an boşver dropları.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayırlı olsun darısı başıma diyeceğimde oda mümkün değil be hocam

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cs bozuk şu an boşver dropları.
Sizde yaşıyor musunuz hocam çünkü gerçekten drop problemi olsa valorant ta yaşardım diye düşünüyorum. Pubg zaten çıktığından beri milisaniye droplar veriyor ama cs ye şaşırmıştım sadece Teşekkür ederim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok şık duruyor hocam kasa güle güle kullanın :)
Çok teşekkür ederim

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
tum sistem nedir simdi, temiz gorunuyor. hayirli olsun.

bu arada ekran karti egik mi yoksa ben mi korum?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Şahane görünüyor, sağlıkla kullanın :)
Şu ekran kartına giden sleeve kabloya silikon kablo düzenleyici tarak gibi bir şey takıyorlar, onu alsanız güzel durabilir.

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Arkadaşlar sipariş ettiğim 6600 XT geldi dün gece kurulumunu yaptım. Öncelikle Furmark testi yaptım fps ve sıcaklık gayet yeterliydi. Kartta Coil whine problemi de duymadım en azından herhalde varsada duyamadım. Grafikli sağlam oyun yüklü olmadığı için valorant cs ve PUBG de test edebildim sadece. Valorant yağ gibi akıyordu her şey Ultrada ortalama 400 450 yer yer efektli yerlerde 300 350 olduğunu gördüm low ayarları denemedim ama.
Daha sonra PUBG ye geçtim her şey Ultra Dx 11 de max 210 ort 160 minimum 115 gördüm ve PUBG de milisaniyelik droplar yaşadım bu PUBG nin olmazsa olmazı heralde her türlü sistemde bu oyunda illaki bunu yaşadım çünkü. Daha sonra cs ye geçtim ve işin ilginç tarafı cs de milisaniyelik droplar gözüme çarptı. Bunun neden olduğunu anlayamadım aranızda yaşayan var mı bilmiyorum. Rahatsız edici değil ama Cs de olması şaşırttı. Diğer ilginç taraf ise ben öldükten sonra diğer oyuncuları izlerken drop olmuyor :) Sadece ben oynarken oluyor. Amd radeon ayarlarındaki her şey kapalı bu arada freesync premium dahil. Daha Aaa oyunlarda deneme şansım olmadı ileride daha net bir şekilde görebileceğim.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hayırlı olsun kral darısı başımıza GTX 750 ti kullanıyorum ;C

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Sizde yaşıyor musunuz hocam çünkü gerçekten drop problemi olsa valorant ta yaşardım diye düşünüyorum. PUBG zaten çıktığından beri milisaniye droplar veriyor ama cs ye şaşırmıştım sadece Teşekkür ederim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok teşekkür ederim
Cs oynamak istiyorsan gtx 950 i5 7300 falan al rtx 3090 dan daha rahat oynarsin

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,151