Neler Yeni

Ekran kartı gelmeden diğer parçaları takmalı mıyım?

cancesur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can Cesur
7800x3d işlemcili bir sistem dizdim bu hafta ekran kartı haric her şey geliyor. Rtx 5070 e ön sipariş verdiğim için 2 hafta sonra gelicek. Ekran kartını takmadan windows kurabilir miyim mantıklı mıdır yoksa beklemeli miyim?

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Eren Bilal Cihan
7800x3d işlemcili bir sistem dizdim bu hafta ekran kartı haric her şey geliyor. Rtx 5070 e ön sipariş verdiğim için 2 hafta sonra gelicek. Ekran kartını takmadan windows kurabilir miyim mantıklı mıdır yoksa beklemeli miyim?
Ben olsam beklerdim tam toplardım kasayı zevki orda, ha benim için muhim değil derseniz yapabilirsiniz zaten dahili gpu var 7800X3D de

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
MURAT GÜLLÜ
Tak hocam topla sistemini yavaştan. Ekran kartı gelince direk takıp kullanırsın.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
833
İsim
Ahmet
Tak hocam neden dersen zaten ekran kartı en son takılan parça oluyor genelde. Elinde sistemin hazır bulunur böylelikle ekran kartı gelene kadar da kablolalma tesisatını iyice halletmiş olursun. İster istemez tüm sistem parçaları elinde olduğunda bir an önce güç verip açasın gelir, bazı kısımları özenmeyebilirsin bu yüzden de o açıdan başla şimdiden kablolamaya kafan rahat eder.

cancesur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can Cesur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tak hocam neden dersen zaten ekran kartı en son takılan parça oluyor genelde. Elinde sistemin hazır bulunur böylelikle ekran kartı gelene kadar da kablolalma tesisatını iyice halletmiş olursun. İster istemez tüm sistem parçaları elinde olduğunda bir an önce güç verip açasın gelir, bazı kısımları özenmeyebilirsin bu yüzden de o açıdan başla şimdiden kablolamaya kafan rahat eder.
peki ekran kartı olmadan usb ile windows kurup bilgisayarı oyun oynamayacak şekilde kullanabilir miyim? Ekran kartını takınca bir şey yapmama gerek olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Furkan b
peki ekran kartı olmadan usb ile windows kurup bilgisayarı oyun oynamayacak şekilde kullanabilir miyim? Ekran kartını takınca bir şey yapmama gerek olur mu?
hayır gerekmez kurup oyun oynamadan takılabilirsiniz hafif oyunlarda oynayabilirsiniz sanırım ekran kartı gelince driver kurarsınız otomatik kurulmazsa.

Top Bottom