7800x3d işlemcili bir sistem dizdim bu hafta ekran kartı haric her şey geliyor. Rtx 5070 e ön sipariş verdiğim için 2 hafta sonra gelicek. Ekran kartını takmadan windows kurabilir miyim mantıklı mıdır yoksa beklemeli miyim?
Ben olsam beklerdim tam toplardım kasayı zevki orda, ha benim için muhim değil derseniz yapabilirsiniz zaten dahili gpu var 7800X3D de7800x3d işlemcili bir sistem dizdim bu hafta ekran kartı haric her şey geliyor. Rtx 5070 e ön sipariş verdiğim için 2 hafta sonra gelicek. Ekran kartını takmadan windows kurabilir miyim mantıklı mıdır yoksa beklemeli miyim?
tamamdır bekleyeceğimBen olsam beklerdim tam toplardım kasayı zevki orda, ha benim için muhim değil derseniz yapabilirsiniz zaten dahili gpu var 7800X3D de
peki ekran kartı olmadan usb ile windows kurup bilgisayarı oyun oynamayacak şekilde kullanabilir miyim? Ekran kartını takınca bir şey yapmama gerek olur mu?Tak hocam neden dersen zaten ekran kartı en son takılan parça oluyor genelde. Elinde sistemin hazır bulunur böylelikle ekran kartı gelene kadar da kablolalma tesisatını iyice halletmiş olursun. İster istemez tüm sistem parçaları elinde olduğunda bir an önce güç verip açasın gelir, bazı kısımları özenmeyebilirsin bu yüzden de o açıdan başla şimdiden kablolamaya kafan rahat eder.
hayır gerekmez kurup oyun oynamadan takılabilirsiniz hafif oyunlarda oynayabilirsiniz sanırım ekran kartı gelince driver kurarsınız otomatik kurulmazsa.peki ekran kartı olmadan usb ile windows kurup bilgisayarı oyun oynamayacak şekilde kullanabilir miyim? Ekran kartını takınca bir şey yapmama gerek olur mu?