Hayır onu demiyorum hdmi ve dp girişlerinde tıkaç gibi şeyler oluyor onları diyorumBackplate ismiyle geçiyor. Ekran kartı model +backplate yazarak aratabilirsin ama pek bulabileceğini sanmıyorum. Belki aliexpresste felan bulunur
Tr de satan yoktur Aliexpressten getirtebilirsiniz.Alıntıyı görüntüle
Bu girişlerin koruma kapaklarını nereden temin edebilirim?
O zaman hiç gerek yok olduğu gibi kullanırımTr de satan yoktur Aliexpressten getirtebilirsiniz.
HDMI VGA DP USB Mini DP RJ45 C tipi koruyucu kapak kauçuk kapak toz kapaÄı 10 adet/grup - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bende de o kapaklar takılıydı. Donanım işlerinden anlayan yakın bir dostum, ürünün aktif olarak kasanın bir parçası olduktan sonra kapakların orada durmasının sakıncalı olduğunu söylemişti.O zaman hiç gerek yok olduğu gibi kullanırım
Tozlanmaması için istiyordum. Evde 2 tane kedi var her yer tüy oluyor hem tüylerden hem tozlardan korumak için takacaktımBende de o kapaklar takılıydı. Donanım işlerinden anlayan yakın bir dostum, ürünün aktif olarak kasanın bir parçası olduktan sonra kapakların orada durmasının sakıncalı olduğunu söylemişti.
Çevrendeki bilgisayarcılara sor. Mutlaka vardır. Onlardan temin edebilirsin...Tozlanmaması için istiyordum. Evde 2 tane kedi var her yer tüy oluyor hem tüylerden hem tozlardan korumak için takacaktım
Çevremde bilgisayarcı yok maalesefÇevrendeki bilgisayarcılara sor. Mutlaka vardır. Onlardan temin edebilirsin...
Sebebi neymiş? Bende de aktif olarak takılılar şuanda. Toz meselesi sebebiyle takılı tutuyordum.Bende de o kapaklar takılıydı. Donanım işlerinden anlayan yakın bir dostum, ürünün aktif olarak kasanın bir parçası olduktan sonra kapakların orada durmasının sakıncalı olduğunu söylemişti.
Kardeşim hiç de sormadım. Fakat arar öğrenirim nedenini, sıkıntı değil. Bugün yarın yazarım konuya bir aksilik olmazsa.Sebebi neymiş? Bende de aktif olarak takılılar şuanda. Toz meselesi sebebiyle takılı tutuyordum.
Olur, çok teşekkürler.Kardeşim hiç de sormadım. Fakat arar öğrenirim nedenini, sıkıntı değil. Bugün yarın yazarım konuya bir aksilik olmazsa.